Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Suzdržite se'

Bauk poslao naputak SDP-ovcima: Ovako ćete izbjeći pitanja o Konvenciji

Arsen Bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
22.03.2018.
u 10:25

Ako se zabunom javite na mobitel i budete izloženi suvišnim pitanjima, spomenite teleoperatere i loš signal, a ako to evidentno nije moguće uvijek vam ostaje baterija koja samo što nije iscurila, naveo je Bauk.

Arsen Bauk, šef Kluba zastupnika SDP-a, poslao je u srijedu navečer zastupnicima SDP-a e-mail u kojemu ih savjetuje kako izbjeći javni istup o Istanbulskoj konvenciji. Poruku prenosimo u cijelosti:

Drage kolegice i kolege, 

obzirom da je Vlada najavila da će sutra u Sabor uputiti prijedlog zakona kojim bi se ratificirala Konvencija Vijeća Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, pozivam vas i molim da se suzdržite od davanja izjava, objava i ostalih javnih manifestacija vaše volje i stavova prije nego što on bude i formalno upućen u Sabor, te prije nego se o njemu izjasni Klub zastupnika i po potrebi ostala stranačka tijela. 

Arsen Bauk
1/5

Ako pak budete u situaciji da se nad vama pokuša izvršiti prisila od strane nezajažljivih medijskih trudbenika (što im ne valja zamjeriti jer ipak ljudi samo rade svoj posao) ljubazno ih uputite na predsjednika Kluba zastupnika koji će im odgovoriti na sva pitanja na način na koji to inače radi u takvim situacijama ("bolje reći puno i ništa, nego malo i krivo").

Ako se zabunom javite na mobitel i budete izloženi suvišnim pitanjima, spomenite teleoperatere i loš signal, a ako to evidentno nije moguće uvijek vam ostaje baterija koja samo što nije iscurila. 

Ako budete u situaciji da nad vama vrše pritisak pripadnici asocijacija poput UIO i slično, upućujem vas na odgovarajuću primjenu tipke "DELETE"

Ako pak budete u situaciji da ste izloženi pritiscima nama sklonih aktivista nemojte pružati otpor, pridružite se demonstracijama i kličite parole karakteristične za kraj ožujka tipa BOLJE RAT(ifikacija) NEGO PAKT i BOLJE ROD NEGO ROB, naveo je Bauk.

Komentara 17

DU
Deleted user
10:58 22.03.2018.

Gdje ih samo pronalazite? Koju grupaciju biraca taj zastupa ovakvim stajalistima, koga????

KO
koraknaprijed
10:43 22.03.2018.

Ovaj svaki dan gluplji i gluplji,što on misli da smo mi baš toliko ludi i da ne vidimo što on namjerava? Nema programa ni plana pa pokušava na igricama i smicalicama dočepati se vlasti.

U1
ursus_1212
10:29 22.03.2018.

Dumb and dumber.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije