Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tehnički kvar

Avion Croatia Airlinesa na putu prema Rimu vratio se u Split

avion
Foto: Ivan Kovačević
07.03.2015.
u 18:45

Croatia Airlines ispričava se svim putnicima zbog poremećaja u planiranom putovanju.

Zrakoplov Croatije Airlines na relaciji Split - Rim danas se nakon polijetanja preventivno vratio u polazišnu zračnu luku zbog indikacije tehničkog kvara na zakrilcima, potvrdili su nam iz te kompanije.

Avion se vratio u Split jer CA tamo ima vlastitu tehničku podršku. Riječ je, ističu, o standardnoj sigurnosnoj proceduri koja se primjenjuje u skladu sa sigurnosnim procedurama CA.

U Zračnoj luci Split stručnjaci tehničkog sektora obavili su tehnički pregled i s obzirom da ništa nije utvrđeno zrakoplov je vraćen u redoviti promet te su putnici za Rim poletjeli u 18.15 sati.

Zrakoplov se u Rimu očekuje oko 19:25 sati što je oko dva sata i 15 minuta zakašnjenja. 

Croatia Airlines ispričava se svim putnicima zbog poremećaja u planiranom putovanju.

>>Air Serbia 2014. preotela Croatiji Airlinesu titulu regionalnog lidera

Komentara 7

S7
SRB@71
20:48 07.03.2015.

Croatia Airlines,a snimi avion propeleras,auuuu... koja ste Vi komedija hahahha...

KR
kruško1
20:19 07.03.2015.

da nije pilotu pegla ostala upaljena-:)

JU
Jutarko
00:02 08.03.2015.

Letio u cetvrtak 5.3. Iz Kopenhagena u avionu Dalmacija tipa Q400 kada mu je otkazao jedan motor. Morali smo se vratiti natrag u Kopenhagen. Stvarno lutrija sa ovim propelerasima ja ne znam gdje to oni njih odrzavaju jer se moraju zapitati je li se stvarno sta radi na njima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije