Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Moskvi

Busom iznenada skrenuo s avenije i zaletio se u pothodnik! Najmanje 5 poginulih i 15 ozlijeđenih

Moskva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
25.12.2017.
u 14:26

Policija pokušava otkriti što je nesreću uzrokovalo i radi li se o tehničkom kvaru na autobusu ili je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

U zapadnom dijlu Moskve autobus s putnicima se s autobusne stanice zaletio na stepenice podzemnog prolaza.

Kako prenosi Independent i portali u Rusiji najmanje pet osoba je poginulo u ovoj stravičnoj nesreći, a 15 osoba je ranjeno.

Videozapis nesreće već se pojavio na internetu i jasno pokazuje kako je autobus danas ujutro iznenada skrenuo s autobusne stanice koja je u blizini pothodnika i umjesto da se priključi u promet skrenuo je na stepenice pothodnika.

 

 

Policija pokušava utvrditi što je uzrok nesreće i radi li se o tehničkom problemu na autobusu ili je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Komentara 12

ST
Startrack
14:43 25.12.2017.

Ili je doktor ili inzinjer sa Kavkaza.

DO
domxerex
17:59 25.12.2017.

Zašto u Poljskoj i Mađarskoj nemaju problema sa busevima? Možda oni imaju bolje buseve i održavanje? Ili je ipak do vozača, ne daj bože pomisliti da je neki inžinjer ili doktor izbjeglica sa bliskog ili srednjeg istoka. Mogu samo reći da sam siguran da nije židov, ne to oni radili, nije to njihov stil.

IP
Igi Piggy
15:12 25.12.2017.

"da li je"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije