Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crveno-bijelo

Allianz Arena će svijetliti u bojama Hrvatske

Allianz Arena
EXPA/ Eibner/ Harzer/PIXSELL
29.06.2013.
u 10:14

“Ponosan sam što je Hrvatska sada dio Europske unije,“ poručio je Mario Mandžukić, zvijezda Bayerna i hrvatski nogometni reprezentativac.

Proslavi ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije pridružuje se i Allianz Arena. Jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu u nedjelju, 30.lipnja, od 22.00 do 2 sata iza ponoći svijetlit će u crvenoj i bijeloj – bojama hrvatskog grba.

 

„Ponosan sam što je Hrvatska sada dio Europske unije,“ poručio je Mario Mandžukić, zvijezda nogometnog kluba Bayern München. Mandžukić, koji se Bayernu pridružio 2012. godine, član je i hrvatske nogometne reprezentacije. „Zahvaljujući ovako impresivnom osvjetljenju, moj će stadion Allianz Arena na par sati biti i hrvatski.“

„Sretan sam jer se Hrvatska pridružila obitelji EU-a,“ rekao je Bruce Bowers, regionalni izvršni direktor Allianza za regiju srednje i istočne Europe. „To je važan korak, ne samo za Hrvatsku i njezine građane, već i za cijelu Europsku uniju. Hrvatska za Allianz predstavlja važno tržište u regiji srednje i istočne Europe. Hrvatska, dobro nam došla!“

S više od 1.600 zaposlenika i gotovo 300 tisuća korisnika, Allianz je prošle godine u Hrvatskoj generirao 146 milijuna eura u premijama. Što se tiče poslovanja mirovinskih fondova, Allianz u Hrvatskoj ima više od 700 tisuća korisnika te upravlja ukupnom imovinom od 3.1 milijarde eura.

>> VIDEO Navijači Borussije uletjeli u Allianz arenu i obojili je u žuto!

\"Bit će nam drago vidjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu u bojama hrvatskog grba. Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni i u sportu i u našem poslu. Nadamo se da će ulazak Republike Hrvatske u EU našim klijentima olakšati poslovanje i donijeti nova radna mjesta. Allianz će u tom procesu nastojati biti dobar partner,\" rekao je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije