Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vučić privlači turiste u Srbiju: 'Beograd je ljepši od Dubrovnika'

Premijer je sugovornicima u Indiji poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju
10. siječnja 2017. u 20:48 158 komentara 10003 prikaza
Vučić u Gandhinagaru
Foto: Reuters/PIXSELL

Srpski premijer Aleksandar Vučić u posjetu je Indiji, a jedna od tema bio je turizam. Tako je Vučić izrazio i svoje mišljenje kako je Beograd ljepši od Dubrovnika, prenosi Blic.

Vučić je rekao kako je srpska delegacija razgovarala s predstavnicima Federacije indijskih privrednih komora o dolasku više turista u Srbiju.

- Oni nerijetko dolaze u Dubrovnik. Rekao sam, uz sve poštovanje starog grada, da mislim da je Beograd ljepši i da se ima za vidjeti mnogo više stvari nego u Dubrovniku i gradovima koje posjećuju - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je sugovornicima poručio da je Srbija spremna na sve kako bi ublažila vizni režim i privukla što više turista u Srbiju.

- Onda će mnogi doći, vidjeti Beograd, zavoljeti ga, potrošiti novac, ali uložiti i u svoje poslove, što je za nas od izuzetnog značaja. Turizam je bila jedna od grana o kojoj smo diskutirali i za koju vjerujem da ćemo imati konkretne korake u narednom periodu - rekao je Vučić.

>> Vučić: Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja

>> Aleksandar Vučić: Prihvaćam Plenkovićevu ispriku zbog ploče u Jasenovcu

Elipso

 • bakulušić:

  Pa je li sugovornicima objasnio zašto su Srbi navaljivali na Dubrovnik pored silne ljepote Beograda?

 • Avatar Infinity
  Infinity:

  Kad nitko ne zna gdje je srbija ili beograd pa mora spomenuti Hrvatsku ili neki hrvatski grad

 • Avatar blustar
  blustar:

  ovo je za emisiju " vjerovali ili ne "