Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova loto djevojka

Hrvatima će sreću od danas donositi Mirna Maras

'SPECIJAL SUPER MILA 13.05.2013., Zagreb - Mirna Maras, televizijska voditeljica. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL'
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
1/5
09.07.2014.
u 12:41

Završene su posljednje probe, a prvi put Mirna će stati pred kamere večeras i objaviti sretne brojeve novog kola Lota 7/39.

Izvlačenja popularnih igara na sreću Lota 6/45 i 7/39, od srijede 9. srpnja možete gledati s novom atraktivnom voditeljicom koja će se pridružiti Jeleni Glišić, a riječ je o Mirni Maras.

Završene su posljednje probe, a prvi put Mirna će stati pred kamere večeras i objaviti sretne brojeve novog kola Lota 7/39.

Nakon što je Vanja Halilović, kojoj i ovim putem zahvaljujemo na lijepoj suradnji, usrećila brojne igrače te donijela osmjehe u mnoge domove, istim koracima krenut će i simpatična Mirna koje će se zasigurno mnogi sjetiti kao Bingo djevojke s početaka TV Bingo Show-a.

Uz vođenje vremenske prognoze, glumila je u humorističko-glazbenom showu ''Nad lipom 35'' i mnogim drugim televizijskim serijama, a izvlačenje i vođenje Lota još je jedan od poslovnih izazova kojem se Mirna veseli.

Stoga, pripremite listiće, okrenite prvi program HRT-a iza središnjeg Dnevnika i pogledajte Mirnu Maras koja vam može donijeti Supersedmicu od 7,6 milijuna kuna.

>>Ona je dotjerana, u top-formi i uvijek besprijekorno odjevena

>>Mirna Maras blista nakon razvoda jer je pronašla novu ljubav!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije