Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon stigao

Google nastavlja borbu na tržištu pametnih telefona, stigli Pixel 3 i 3 XL

google pixsel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
09.10.2018.
u 21:07

Kada  vas netko nazove ono što vam govori prikazuje se vama na zaslonu u stvarnom vremenu, a ako niste od priče možete vašem sugovorniku odgovarati pomoću kratkih poruka koje se pojave na ekranu, a glas će mu pročitati vaš odgovor

Google je napokon predstavio svoje Pixel 3 i 3 XL pametne telefone, a unatoč raznim najavama posljednjih mjeseci, sada se konačno mogu isprobati i iz prve ruke.

Upravo to su učinili i novinari The Vergea kako bi provjerili jesu li zasloni poboljšani i kakvu je promjenu donijelo mat staklo u odnosu na aluminij na starijim verzijama?

Pixel 3 i 3 XL daju osjećaj ipak kvalitetnijih mobitela u odnosu na Pixel 2

Prebacivanje na staklenu prednju i stražnju stranu daje im puno veću kvalitetu  što se tiče i izgleda i dojma. Staklo na stražnjoj strani s matiranom završnom obradom u donjoj polovici i staklo na prednjoj strani ipak je donijelo i jedan negativan bod u odnosu na prošlu godinu - teže više.

>> Pogledajte novu generaciju Googleovih pametnih telefona Pixel 3 i 3 XL

Sam ekran je i na Pixelu 3 poprilično glomazan, a 3 XL bi mnogima mogao biti prevelik zalogaj kada je u pitanju širina i dužina ekrana sa svojih 6.7 incha. Što se tiče kamere kvaliteta je zaista sjajna i Google si tu nije dopustio korak nazad u odnosu na prošlu godinu. 

Za kraj je ostala nova značajka - "call screening"

Kada  vas netko nazove ono što vam govori prikazuje se vama na zaslonu u stvarnom vremenu, a ako niste od priče možete vašem sugovorniku odgovarati pomoću kratkih poruka koje se pojave na ekranu, a glas će mu pročitati vaš odgovor.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:27 09.10.2018.

Ne razumijem na koji način staklo sprijeda i straga daje dojam kvalitete. To je nažalost trend kod svih prozvođača koji se kunu u kojekave Gorilla glass i slične budalaštine, a riječ je o običnom kaljenom staklu. Ako žele, a ne žele, pravu kvalitetu onda treba stavljati sintetski safir ili vratiti se alumijiskim kućištima koja su najbolja.

Avatar rubinet
rubinet
17:39 10.10.2018.

Najbolji bi bio mobitel od gipsa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije