Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gazda Dinama

Zdravko Mamić: Imam 'špurijus' da ćemo proći

'10.04.2012., Maksimirska 128, Zagreb - U prostorijama GNK Dinamo odrzana je konferencija za javnost na kojoj je govorio Zdravko Mamic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
24.07.2012.
u 19:06

Gazda Ludogoreca Kiril Domuščijev u Zagreb je došao poslijepodne, zajedno s članovima klupske uprave sletio je privatnim zrakoplovom

Zdravko Mamić, prvi čovjek Dinama, nije bio sklon dužim pričama o utakmici.

– Kakav imam \'špurijus\'? Da ćemo proći dalje. A o drugim temama sad ne želim razgovarati – rekao je, okrenuo se i otišao.

No, čini se da Dinamo ipak živi u grču, od bojazni da se ne ispadne u ovoj fazi, osjeća se nervoza na svakom koraku.

Gazda Ludogoreca Kiril Domuščijev u Zagreb je došao poslijepodne, zajedno s članovima klupske uprave sletio je privatnim zrakoplovom. Za razliku od momčadi koja je u Sheratonu, Domuščijev i uprava smjestili su se u Westin.

Komentara 28

Avatar feudalac
feudalac
19:22 24.07.2012.

...ne postoje glupi odgovori, samo glupa pitanja...

TA
tariza
20:10 24.07.2012.

Neki novinari VL su ocigledno na platnom spisku Mamica.Provjerena informacija !!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
22:10 24.07.2012.

piruska bre mi cekamo vas bre grobare hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije