Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađenje

Započeli tučnjavu pa se šokirali: Pogledajte reakciju poznatog UFC borca

UFC borac
Foto: Screenshot
1/2
01.08.2018.
u 11:54

Objavljena je i snimka ulične tučnjave u kojoj je sudjelovao MMA borac

Poznati borac Jared Gordon, koji je član najprestižnije MMA borilačke organizacije (UFC), prepričao je za ESPN zgodu iz kraja 2017. godine kad je sudjelovao u uličnoj tučnjavi.

- Čekao sam red kod frizera i stajao s prijateljem kojeg je došao pozdraviti jedan od njegovih bivših učenika. On ga učio jiu-jitsu, a ja ga nisam ni poznavao. Tada su se stvorila neka dvojica i pljunuli na tog dečka te ga pokušali udariti, prepričao je Gordon pa dodao:

>>Pogledajte tučnjavu u kojoj je sudjelovao Gordon

- Ja sam nastavio piti kavu, dok je moj prijatelj pokušao sve smiriti. Međutim, kad su njega gurnuli i krenuli udarati, tad sam se i ja uključio u tučnjavu, prepričao je poznati borac.

Deblji kraj izvukli su dvojica agresivnih napadača, ali Gordon se porezao na staklo, zbog čega je čak kasnije postojala mogućnost da otkaže borbu koja mu je slijedila. No, ipak se brzo oporavio i nastavio svoju karijeru.

Ključne riječi

Komentara 19

SX
sudbina x
16:00 01.08.2018.

Ovo mi izgleda ka da se počupalo nekoliko baba a ne MMA borac...

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
16:51 01.08.2018.

...ovaj bi trebao dobiti otkaz u UFC-u. Koja baba, umjesto da mu je odmah ruknuo koljeno u glavu čim se tip sagnuo, on ga navlači k'o curica u osnovnoj školi. Pih! :-)

IM
Immanuell
14:37 01.08.2018.

O čemu se ovdje radi?! Mislio sam da ih je u 2 sekunde ispružio na pločnik, a ono za dlaku da on nije izvukao deblji kraj......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije