Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se spektakl

Khabib otkrio taktiku za McGregora: Mislite da ću ga udarati poput Alija, nema šanse…

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.07.2018.
u 17:37

“Opasan je, ali samo kada je svjež. Svi to već znaju, tako da i ja to znam."

Sve je jasnije da ćemo do kraja 2018. godine ipak gledati mega meč između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Za sada se ne znaju detalji, ali prema izjavama predsjednika UFC-a Dane Whitea, ali i posljednjim intervjuima aktualnog prvaka – dogovor je gotovo postignut i samo se čekaju svi detalji, piše Fight Site.

Rus već nekoliko dana medijima objašnjava i otkriva taktiku kojom će se suprotstaviti McGregoru, koji je do sada u UFC-u poražen tek od Natea Diaza u onom “super-meču”. Kasnije je taj poraz osvetio u revanšu. Prije nekoliko dana je otkrio da Irca ne želi brzo završiti jer ga želi kazniti u kavezu, a sada je otišao korak dalje te je otkrio i taktičke pojedinosti koje će primjeniti.

“Imam svoj neki plan koji sam već napravio. Pokušat ću ga izmoriti. Na koncu želim da izgleda loše u tom meču”, poručuje neporaženi Rus (26-0) koji ipak priznaje da je Irac jako opasan protivnik.

“Opasan je, ali samo kada je svjež. Svi to već znaju, tako da i ja to znam. Ako mislite da ću stajati s njim na nogama kao s Iaquintom te da ću ga pokušati udarati svojim Muhammad Ali prednjim direktom? Nema šanse, brate. Nema šanse.”

“Orao” je otkrio ono što su svi znali. Njegova taktika će podrazumijevati “grappling”…

“Ići ću na rušenje. Čak i ako mi uspije obraniti rušenje, jako će se umoriti prilikom tog procesa”, otkriva svoju taktiku Rus i dodaje:

“Iskreno, u svom srcu, jako sam zadovoljan i sretan zbog ovog meča. Da je otišao u zatvor, što bi se dogodilo? Kako bih ga tada uhvatio? Kako? Nikako, samo u kavezu.”

Američki analitičari očekuju kako bi UFC ovih dana trebao stići do konačnog dogovora s oba borca, a onda krenuti u reklamiranje onoga što bi trebao biti najveći MMA meč u 2018. godini. A neki će reći i u povijesti elitne svjetske MMA promocije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije