Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - OLIMPIJA 79:59

Zadrani uvjerljivo startali NLB ligu

Košarka
10.10.2009.
u 18:11

Košarkaši Zadra odličnom igrom i 79:59 pobjedom protiv ljubljanske Olimpije bodreni s oko 4500 navijača u Krešinoj dvorani započeli su jučer 9. izdanje regionalne lige.

Zadrani su ključnu visoku prednosti izgradili u prvom poluvremenu u kojem su u potpunosti nadigrali favorizirane goste. Košarkaši Zadra su u tom razdoblju odigrali dobru obranu i nadskakali su Ljubljančane što im je omogućilo i nekoliko atraktivnih protunapada.

Bili su i napadački učinkoviti i to ne samo tricama, kojih su u prvih 20 minuta pogodili šest, već su igrali vrlo raznovrsno pri čemu su se istaknuli atraktivni Downs te neočekivano dobri Plaisted.

U nastavku su Ljubljančani pokušali preokrenuti rezultat, ali uspjeli su se u jednom trenutku (u 34. minuti) približiti tek na 61:53. Zadar je do pobjede predvodio Stipčević sa 17 koševa, dok je kod Olimpije najviše postigao Ožbolt, 13 koševa

NLB liga, 1. kolo:

Zadar – Olimpija 79:59

Kasnije:

Partizan – FMP

Cibona – Široki

Helios – Cedevita

Hamofarm – Radnički

Budućnost – Crvena zvezda

Petak:

Bosna – Zagreb 64:71

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije