Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz

Z. Pamić: Bili smo bolji, ali Split nam je mogao zabiti i drugi gol

Zvonko Pamić
Goran Stanzl/PIXSELL
20.10.2013.
u 09:09

- Tako je to u nogometu i okrećemo se četvrtku i utakmici protiv PSV-a

Nogometaši Dinama jučer su doživjeli još jedan poraz u HNL-u. Bolji od njih bio je SPlit koji je slavio 1:0. No, unatoč rezultatu i pobjedi Solita, Dinamo je bio taj koji je dominirao, ali nije uspio to kapitalizirati. Zbog toga su dinamovci najvie bili razočarani.

- Trudili smo se, dali smo sve od sebe, bili smo dosta bolji cijelu utakmicu, ali Split se dobro branio i treba im čestitati na pobjedi. To je jedino sportski... Gotovo cijelu utakmicu se igralo na njihovoj polovici, oni su par puta ozbiljnije prešli centar, ali jednu od svojih rijetkih prilika su iskoristili i osvojili tri boda. Tako je to u nogometu i okrećemo se četvrtku i utakmici protiv PSV-a - rekao je Josip Pivarić za klupsku stranicu, a Pamić dodao:

- Mi smo igrali, a oni su zabili gol; na kraju skoro i drugi. Što reći nakon ovakve utakmice? Stvarno smo bili puno bolji, dominirali smo cijelu utakmicu, ali nismo zabili iz par prilika, a kada su oni zabili- onda su se tek povukli. Ništa... Nismo bili loši i nadam se da će već protiv PSV-a za par dana i rezultat biti bolji.

>>Split golom Mate Bilića svladao Dinamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije