Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo nije favorit

Z. Mamić nada se da Villarrealu Euroliga nije važna kao Primera

\'03.11.010., Zagreb - Pleso, zracna luka Zagreb, odlazak nogometasa Dinama u Bruggeu, zoran Mamic, Tomo Horvatincic. Photo: Zarko Basic/PIXSELL\'
Zarko Basic/PIXSELL
06.11.2010.
u 10:20

Dinamo u zadnja dva kola ulazi kao vodeći na ljestvici (iako, PAOK je u međusobnim omjerima zasad bolji), ali u kladionicama ne vjeruju plavima.

Po britanskom William Hillu, pobjednik skupine bit će Willarreal, na koji je koeficijent za prvo mjesto samo 1,33. Drugi favorit je PAOK (4,50), na Dinamo je koeficijent čak 9,0, a na Club Brugge 17,0. No, kakav će biti rasplet tek ćemo vidjeti, zasad je sve moguće.

– I da su PAOK i Villarreal remizirali, mi bismo morali kod kuće svladati PAOK. Ali, igramo i u Villarrealu, gdje nas domaćin mora svladati, a kad se mora nije lako. I pitanje je koliko se ozbiljno Villarreal posvetio tom natjecanju, jer njemu je Primera ipak prioritet – nada se Zoran Mamić.

Sa tri boda u Španjolskoj, plavi bi prošli, s remijem om bi imali osam bodova i tako se rijetko prolazi, ali Dinamo baš nije srećković, njemu se ništa neće poklopiti. Dinamo je slavio u obje utakmice koje je igrao u 19 sati, a u dvije od 21.05 osvojio je bod. Pa ako je odluka u zadnjoj, nada je tu, s PAOK-om igra u 19 sati.

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
15:30 06.11.2010.

pa eto, prilika za dobitak je tu, tko voli nek izvoli. kad bi se po koeficientima ravnalo i osvajalo onda bi svaka budala mogla zaraditi lovu.

OB
-obrisani-
19:55 06.11.2010.

Kladionice ne vjeruju plavima otkad su brača Šapina po zatvorima i nemre se više ništa onako \"pošteno i sigurno\" unaprijed dogovoriti i lažirati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije