Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razriješili ga dužnosti

Vukojevićeva strana priče: Ogi se oglasio nakon izbacivanja iz stožera

Ognjen Vukojević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
09.07.2018.
u 14:21

Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini.

Ognjen Vukojević od danas više nije član Dalićeva stožera na Svjetskom prvenstvu. Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini.

To je razljutilo Ruse, ali i Fifu koja je pokrenula postupak protiv njih, ali ih je samo opomenula. HNS je bio nešto stroži pa je Vukojevića razriješio dužnosti.

>>Pogledajte sporni video zbog kojeg je izbačen Vukojević

"Razumijem i poštujem odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Ne bih želio biti teret reprezentaciji uoči izuzetno važnog polufinalnog susreta Svjetskog prvenstva kada je najpotrebniji mir. U mojim izjavama nije bilo nikakvih političkih konotacija, želio sam samo zahvaliti za podršku prijateljima u Ukrajini i mom klubu, kijevskom Dinamu, koji mi je dopustio sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Međutim, razumijem da se te izjave mogu i drugačije interpretirati", rekao je Vukojević pa dodao:

Zbog toga mi je žao i ispričavam se ruskoj javnosti ako su doživjeli moje izjave na takav način. Izuzetno sam ponosan na ono što je Hrvatska do sada napravila u Rusiji i dečkima želim puno sreće u preostalim utakmicama. Bit ću njihov najveći navijač do samog kraja!"

Vukojević je skautirao protivnike Hrvatske, a najupečatljiviji je bio kad je s izbornikom Dalićem slavio pobjede nakon jedanaesteraca. 

Ognjen Vukojević
1/6

Komentara 86

ON
ON
16:18 09.07.2018.

Ovo nam nije trebalo.Sada razapinjat Ognjena i Vidu,i to nije rješenje.Oni su se malo opustili ,proradile su emocije,krivi su ali ih sada dotući sa kritikama ,pa i uvredama ,to nisu zaslužili.Svi mi griješimo,zato bi trebali znati i opraštat.Šta se Rusa i Fife tiče,nesporno je da su ovo prvenstvo savršeno odradili,da su strogi i to stoji.Pitanje je samo šta mi to želimo.Sve imati i dobru organizaciju i dati da radi šta ko hoće, to neide.

UJ
ujo41
16:41 09.07.2018.

ukrajina je bila hrvatskoj od pomoći a rusija nikad a samo se papčine uvlače rusima- SLAVA UKRAJINI

RD
rdg
16:32 09.07.2018.

Podrska deckima i Ukrajini. Rusija je okupirala dio Ukrajine i zasto to ne reci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije