Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U teškom stanju

Vratar PSG-a teško stradao samo dan nakon osvajanja naslova: Helikopterom prevezen u bolnicu

Ligue 1 - Paris St Germain v Angers
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
28.05.2023.
u 16:00

Sergio Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji gdje je doživio nesreću u vožnji blizu svoje kuće u El Rociu

Drugi vratar Paris Saint-Germaina Sergio Rico hospitaliziran je u "ozbiljnom stanju" nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, objavio je francuski prvoligaš  nedjelju. "U teškom je stanju", rekao je glasnogovornik PSG-a, ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Kako piše dnevnik "Marca", španjolski reprezentativac je u stabilnom stanju. Rico je nakon nesreće prevezen helikopterom u bolnicu Virgen del Rocio u Sevilli, gdje je stavljen na aparate za održavanje života, javlja lokalni televizijski kanal Canal Sur.

GALERIJA Otvoren Roland Garros 2023. Po prvi put od 2004. nema 14-erostrukog pobjednika Rafaela Nadala

Ligue 1 - Paris St Germain v Angers
1/12

Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji gdje je doživio ovu nesreću u vožnji u blizini svoje kuće u El Rociu, u pokrajini Huelva, navode isti mediji. U PSG je stigao 2019. iz Seville i za pariški klub je odigrao 24 utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ricov klub je jučer u ogledu s Strasbourgom odigrao 1:1 i time osigurao ovogodišnji naslov prvaka Francuske. Pogodak koji je Parižane odveo do zaključnog boda prvenstva jedno kolo prije kraja zabio je Lionel Messi po asistenciji Kyliana Mbappéa.

Komentara 1

OL
OldybutGoldy
17:15 28.05.2023.

gdje je doživio nesreću u vožnji blizu svoje kuće u El Rociu.... nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, STA SAD????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije