Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terapija

Kuže izišao iz bolnice i odlično se osjeća

'24.03.2010, Stadion Maksimir, Zagreb - Prva polufinalna utakmica Hrvatskog kupa izmedju NK Dinama i Nk Hajduka.    Josko Svagusa, Josip Kuze, Zdravko Mamic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
Autori: td, žj/VLM
20.03.2013.
u 08:00

Obradovala nas je jučer potvrda informacije da je Josip Kuže izišao iz bolnice u kojoj je proveo mjesec dana.

U zagrebačkoj bolnici Merkur hrvatski trener bio je podvrgnut terapijama nakon što mu je 10. veljače dijagnosticirana leukemija. Tri tjedna proveo je u izolaciji na posebnom tretmanu. Na kućnoj njezi boravit će desetak dana nakon čega će se vratiti u bolnicu Merkur gdje će terapija biti nastavljena.

Joža se odlično osjeća s obzirom na to da se zapravo nalazi u prvoj fazi oporavka od bolesti, potvrdili su nam iz izvora bliskog našem treneru. Ova vijest sigurno će posebno razveseliti Dinamove navijače kojima je Kuže jedan od najomiljenijih trenera. Svoju ljubav pokazali su i transparentima podrške na Dinamovim utakmicama, kao i ispred bolnice Merkur kada su istaknuli natpis: "Josip Kuže, predaje nema jer jedan si od nas".

Hrvatski trener pušten je deset dana na kućnu njegu. Nakon toga opet se vraća u bolnicu Merkur na terapiju.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
09:20 20.03.2013.

Drži se legendo!!!

ST
Strasbourg
11:21 20.03.2013.

Drzi se legendo, s'tobom smo svi opet na travnjak, uz boga za Joska da nam sto prije ozdravi?

SE
serđo
11:57 20.03.2013.

umjesto svađanja po forumu, više bi cijenio kad bi mu vi ljubitelji uplatili koji kombinatoj, to je njegova religija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije