Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U MIROVINU

VIDEO Unatoč legendarnom statusu, sam pere kopačke. Kroos je poseban u nogometnom svijetu

Kroos kopačke
Foto: screenshot X
1/3
22.05.2024.
u 10:00

Kroos je trofeje osvajao u dresovima Bayerna, Reala i Njemačke. S reprezentacijom je osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine. Nakon tog trofeja uslijedio je strmi pad nacionalne vrste, a staru će slavu pokušati vratiti na Euru gdje se nalaze u grupi sa Škotskom, Mađarskom i Švicarskom

Njemački reprezentativac Toni Kroos (34) šokirao je nogometni svijet objavivši da će se nakon finala Lige prvaka i Europskog prvenstva 2024. godine oprostiti od profesionalne igračke karijere. Nijemac je bio ključan u borbi kraljevskog kluba za još jedan trofej u najvećem klupskom natjecanju Europe, a tamo će nakon deset godina suradnje posljednji put igrati s Lukom Modrićem.

Premda i dalje sjajno igra, 34-godišnji Kroos poručio je da se želi oprostiti dok je na vrhuncu. Dan nakon njegove objave, viralna je postala snimka na kojoj pere kopačke. Kroos je poznat kao samozatajna i poprilično jednostavna osoba kojoj ovakvo što nije ispod časti.

VIDEO Gvardiol i Kovačić mogu ispisati povijest i napraviti nešto što još nitko nije

Zanimljivo je kako su kopačke koje Kroos pere poprilično jedinstvene. Već 11 godina nosi model, Adidas Adipure 11pro. Kako je Adidas prekinuo proizvodnju tog modela, prethodne je nosio dok se nisu raspale. Njemačka je tvrtka odlučila posebno za Kroosa napraviti posljednji par pa je s obzirom na njegovu privrženost jasno zašto ih toliko pomno čuva.

Kroos je trofeje osvajao u dresovima Bayerna, Reala i Njemačke. Tijekom igranja u klubu iz Münchena sudjelovao je u osvajanju tri naslova prvaka Njemačke i jedne Lige prvaka. U Realu je uzeo četiri domaća prvenstva i isti broj Liga prvaka, dok je s Njemačkom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine. Nakon tog trofeja uslijedio je strmi pad nacionalne vrste, a staru će slavu pokušati vratiti na Euru, gdje se nalaze u grupi sa Škotskom, Mađarskom i Švicarskom.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Kroos kopačke
1/13

Komentara 1

NE
Nemanadimak
10:23 22.05.2024.

Ispravna odluka a ne da se vucara i moli za neke jednogodisnje ugovore ili igra za neke B momcadi! A iz gusta moze igrati kada to zazeli. Igracina i ljudina i dobar nogometas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije