Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO NOGOMETNI SVIJET

Potres uoči finala Lige prvaka! Toni Kroos najavio kraj karijere, evo što to znači za Luku Modrića

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Isabel Infantes/REUTERS
21.05.2024.
u 13:04

Senzacionalnu informaciju objavio je ugledni njemački novinar Florian Plettenberg, a nedugo zatim stigla je i službena potvrda iz redova kraljevskog kluba.

Igrački velikan njemačke nogometne reprezentacije i španjolskog diva Real Madrida, Toni Kroos (34), objavio je kako će nakon europskog prvenstva koje se održava u Njemačkoj završiti svoju igračku karijeru. To je svakako šokiralo nogometni svijet jer su svi očekivali da će odigrati barem još jednu sezonu u Španjolskoj.

To znači da neće produžiti ugovor s Real Madridom koji mu istječe na kraju sezone, a bilo je govora o tome da će produžiti za još jednu sezonu s madridskim velikanom, odnosno da pregovori napreduju. Isto tako, to je vjerojatna potvrda da će Luka Modrić ostati na Bernabeu i dobiti toliko željeni ugovor za narednu sezonu. 

GALERIJA Pogledajte raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/19

Senzacionalnu informaciju objavio je ugledni njemački novinar Florian Plettenberg, a nedugo zatim stigla je i službena potvrda iz redova kraljevskog kluba. Njemački veznjak je 2014. godine prešao iz Bayerna u Real Madrid, s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. U dresu reprezentacije Njemačke postao je svjetski prvak 2014. godine, u svojoj je karijeri pet puta je osvojio Ligu prvaka, šest puta Svjetsko klupsko prvenstvo, četiri puta španjolsko prvenstvo i tri puta njemačko prvenstvo.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko puta je poručio kako se želi oprostiti od nogometa dok je na vrhuncu, a trener Carlo Ancelotti je već ranije kazao kako ga želi zadržati u svojim redovima. Ipak, Kroos je donio čvrstu odluku da se povlači nakon europske smotre.

 

 

Komentara 2

BU
Bubalamala
10:46 22.05.2024.

Kroos je odlučio, pomoći će njemačkoj ekipi na EP-u i onda se oprostiti od nogometa. " Iz Reala se ne ide više nikuda" To su njegove riječi kad je najavio prestanak karijere!

Avatar Ernest
Ernest
13:31 21.05.2024.

Ponizno bi pristao na smanjenje plaće i još će mu odzeti teškom mukom stečeni broj 10 zbog tamo nekog iz PSG. Luka ne sramoti se i ti si na vrhuncu, odlazi iz kluba koji te ne poštuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije