Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM UTAKMICE

VIDEO Sramota na Rujevici: Navijači Rijeke pljuvali igrača Hajduka

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Šibenik
Milan Sabic/PIXSELL
03.10.2022.
u 11:55

Biuk je u jednom trenutku krenuo po loptu koja je bila izašla kako bi izveo aut. U jednom trenutku netko s tribine ga je pljunuo. 19-godišnjak se nije dao isprovocirati i na sve se samo nasmijao

U derbiju 11. kola SuperSport HNL-a Hajduk je jučer na Rujevici pobijedio Rijeku s 1:0 vrativši se na drugu poziciju na ljestvici, dok je Rijeka produžila seriju bez pobjede na čak deset kola. Pogodak odluke zabio je branič Chidozie Awaziem 51. minuti.

Zanimljivo, za novog trenera splitskog sastava Mislava Karoglana bio je ovo drugi jadranski derbi otkako je sredinom rujna preuzeo Hajduk i druga pobjeda. Karoglan je pobjedom protiv Rijeke na Puljudu debitirao u ulozi glavnog trenera na klupi Hajduka, potom je remizirao protiv Istre (2:2), te sada ponovo slavio protiv Rijeke.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

S druge strane talijanski stručnjak Sere Cosmi i dalje čeka na svoju prvu pobjedu na klupi Rijeke. U dosadašnja četiri ogleda osvojio je svega jedan bod uz gol razliku 0:6.

Utakmicu na Rujevici pratilo je 5.884 gledatelja, a pojedinci su se ponijeli sramotno prema ofenzivcu Hajduka Stipi Biuku.

Biuk je u jednom trenutku krenuo po loptu koja je bila izašla kako bi izveo aut. U jednom trenutku netko s tribine ga je pljunuo. 19-godišnjak se nije dao isprovocirati i na sve se samo nasmijao. Video pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
12:24 03.10.2022.

Šugava Reko

JU
juma
13:49 03.10.2022.

Sramota za Rijeku i njezine navijače. Biuk je stvarno miran igrač, još samo da izbaci simuliranje, bio bi za primjer svima. Opet ne smijem pomisliti što bi sve gledali u Splitu, da su tribine tako blizu travnjaka kao na Rujevici.

AP
apathylolz
13:40 03.10.2022.

Sta drugo treba nego pljuvati po lopovima kad te kradu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije