Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Ovo je moglo promijeniti tijek utakmice, je li Rijeka oštećena za kazneni udarac?

Screenshot HRT
02.10.2022.
u 18:30

Jedna vrlo sporna situacija dogodila se odmah na početku Jadranskog derbija.

Rijeka je izgubila na domaćem terenu od Hajduka u Jadranskom derbiju 0:1 i tako su nastavili niz negativnih rezultata.

Međutim, dogodila se jedna vrlo sporna situacija i to na štetu Riječana već nakon 60-tak sekundi dvoboja.

 Ampem i Mikanović bili su u duelu, a Hajdukovog braniča lopta je pogodila u ruku. Glavni sudac Igor Pajač je bio u komunikaciji s Antom Čuljkom iz VAR sobe, no nakon kraće provjere zaključili su da nema govora o najstrožoj kazni. 

To je konstatirao VAR sudac Čuljak pošto Pajač nije otišao niti pogledati sporni trenutak. 

Standings provided by SofaScore

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

Komentara 14

Avatar matezanki13
matezanki13
18:53 02.10.2022.

Za 11-erac Riječani nisu u pravu. Lopta je pogodila Mikanovića u glavu, te mu pala na ruku koja je bila spuštena, u prirodnom položaju, Hajdukov bek nije ni znao gdje se ona nalazi i to stoga nije bio penal.

DU
Deleted user
19:30 02.10.2022.

Rista ķoji je to prirodni položaj ruke? A ovo da je lopta s glave pala na ruku, Pa prije par kola dogodila se ista stvar pa su se svi u tv studija da je bio penal. Inače suđenje je bilò katastrofa. Svaki malo problematični duel suđeno u korist Hajduka.Kalik je več u 25. min trebal dobit drugi žuti.

Avatar Darlboro2
Darlboro2
20:11 02.10.2022.

Kakve veze jel Rijeka oštećena il' ne? Bilo je i na Poljudu 2 žuta pa nikom ništa..bilo je na Poljudu također Istra prošle sezone.. bilo je gola Hajduka za 3:2 u rijeci pa nikom ništa..šta znači to dal e tko oštećen il' ne, kad posljedica nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije