Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAISKRILO U MADRIDU

VIDEO Pogledajte žestok sukob Modrića i Vidala, a onda i kapetanovu osvetu!

Foto: Reuters
1/4
07.12.2021.
u 23:20

Iako je Čileanac osjetno robusniji od kapetana vatrenih, uzmicanja nije bilo.

Real Madrid potvrdio je pobjedom 2:0 protiv Intera prvo mjesto u skupini D, a lijepi jubilej Luke Modrića uništio je Arturo Vidal agresivnim ponašanjem.

Naime, nervozni su gosti kod 0:1 izgubili živce, u prvom redu Barella, koji je u 64. minuti pokušao s tla udariti Militaa nakon jednog prekršaja kod aut-linije, ali promašio je. Zaiskrilo se, dotrčali su i ostali igrači, a u tom su se kaosu sukobili Modrić i Vidal.

Primili su jedan drugoga za kragne i navlačili bez popuštanja. Iako je Čileanac osjetno robusniji od kapetana vatrenih, uzmicanja nije bilo. Rezime – crveni karton Barelli.

Foto: Reuters

>>> Pogledajte sukob OVDJE

Ali, tu nije bio kraj dvoboja Hrvata i Čileanca. U nastavku utakmice stigla je osveta, ali nogometna, ne prljava. Vidal je u jednom napadu pokušao prekršajem s leđa zaustaviti Luku, ali on ga je samo otresao pa potom "izvrtio" i ostavio na tlu.

>>> Pogledajte Modrićevu minijaturu OVDJE

A da sve skupa bude još i gore, Asensio u 79. zabija za 2:0 i tu je priči bio kraj... 

Zanimljivo, Vidal je u igru ušao umjesto Brozovića četiri minute prije incidenta s Modrićem. Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu.

Komentara 5

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
17:30 08.12.2021.

Gledao sam utakmicu i zbog "sukoba" i "osveta" nisam cijelu noć mogao zaspati.....

SV
sven222
07:58 08.12.2021.

Eeee jeste mu se osvetio!!! riješio se lopte da mu konjima ne uleti opet startom kao što je bio predhodnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije