Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENTI U MILANU

VIDEO Boysi se sukobili s navijačima Atalante ispred San Sira, jedan teže ozlijeđen!

26.11.2019.
u 19:47

Navijači dva kluba našli su se ispred istog ulaza na stadion

Dinamovi navijači, koliko je barem poznato, tijekom dana nisu stvarali baš nikakve nevolje u Milanu. Stiglo ih je otprilike šest tisuća, a negdje oko 17:30 ih je većina u korteu krenula prema kultnom San Siru.

Bilo je baklji, pjesme, poneka petarda, ali sve je proteklo bez problema sve do dolaska ispred samog stadiona. Tamo je policija, čini se,  napravila golem propust, te su se kod jednog ulaza sudarile dvije navijačke skupine.

Poletjele su boce, baklje, a u međuvremenu je rečeno da je jedan talijanski navijač teško stradao. U bolnicu ga je prebacilo vozilo hitne pomoći. 

 

Komentara 9

MA
Marcos2
20:41 26.11.2019.

Mi ih nismo dirali u ZG a vidim da su čekali da ih murja štiti.

DU
Deleted user
19:59 26.11.2019.

To uopće nisu ljubimci sporta. To su Huligani .... Treba ih pustiti da se mlate do zadnjeg ... To su horde kukavica koje znadu vikati jedino kad su u grupi ... Slabići ??

MS
marijan.sabljak.1
20:58 26.11.2019.

Mislim da je Mate ovdje potpuno u pravu,jako žalosno! Ne osuđujem niti jednu skupinu ali te tuče ne vode ničemu,sport bi morao biti sport a tko se želi tući neka ide UFC ili karate pa nek se tuče!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije