Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TORINO NA POGON HRVATA

VIDEO Najskuplji dinamovac briljira u novome dresu: Zabio fantastičan gol u prvoj minuti

Internazionale v Genoa - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
08.08.2021.
u 23:17

Otkako je za rekordna 23 milijuna eura 2016. napustio Dinamo i otišao u Juve, Markova karijera, ponajviše zbog ozljeda, nije išla željenim smjerom

Torino sjajno funkcionira na hrvatski pogon! Naime, nakon što je slavni talijanski klub preuzeo hrvatski stručnjak Ivan Jurić koji je sjajne rezultate radio i u Veroni, odlučio je dovesti si još jednog Hrvata. 

Tako je jedno od prvih njegovih pojačanja bilo dolazak Marka Pjace iz Juventusa, a nekadašnji dinamovac mu se odmah odlučio zahvaliti. 

Naime, u prijateljskom susretu s AZ Alkmaarom je zabio već u prvoj minuti i to kako! Lobom! 

Podsjetimo, Pjaca je sjajan hrvatski nogometaš kojemu je karijeru nazadovala ili barem usporila ozljeda koju je zaradio baš u reprezentativnom dresu u utakmici protiv Estonije

Igrao je za Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou i sada Torino, a sve zapravo kao igrač Juventusa na posudbama.

Hrvatski krilni napadač bio je izričita Jurićeva želja, a još jedna želja koju je Jurić ostvario bila je ostanak najboljeg strijelca i kapetana Andree Belottija. Glavni cilj Torina ove sezone je povratak u gornji dom ljestvice, nakon što su jedva ostali u Serie A protekle sezone, bili su na 17. mjestu.
 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
08:53 09.08.2021.

Ovaj članak je trebao biti označen kao plaćeni oglas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije