Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOGAO NAM JE POMOĆI'

VIDEO Legendarni Prosinečki o bivšem vatrenom: 'Svi smo mi krivi što on sada nije tu'

HRT/Screenshot
17.06.2021.
u 11:20

Sigurno je da smo i mi svi krivi što je tako brzo i tako lako otišao. I mi svi, i javnost, nije bilo: "Daj, Raketa, ostani", sasvim lagano smo to pustili

Robert Prosinečki najavljivao je u studiju HRT-a utakmicu s Češkom koju Hrvatska igra u petak u 18 sati. Između ostalog, dobio je i pitanje o tome je li se Hrvatska prerano odrekla Ivana Rakitića koji je otišao u reprezentativnu mirovinu.

– Ma Ivan je počeo kod nas, jedan je od najvećih i sigurno je šteta što ne igra za reprezentaciju. Pogotovo u ovom dijelu gdje bi sigurno mogao dati još jako puno. Sigurno je da smo i mi svi krivi što je tako brzo i tako lako otišao. I mi svi, i javnost, nije bilo: "Daj, Raketa, ostani", sasvim lagano smo to pustili. On je rekao da neće, a mi smo rekli: "Hvala, super si bio", možda je trebalo više – rekao je Prosinečki.

Dejan Lovren vraća se u momčad, dok je Borna Barišić ostao u Hrvatskoj zbog ozljede.

– Lovren je svakako dobra vijest jer je konkurencija na stoperskoj poziciji sigurno potrebna. Loša vijest ozljeda je Barišića jer ljevaka nedostaje. Gvardiol je neupitan, veliki talent, bit će izvanredan igrač, a već je sada odličan. To treba doći – rekao je Samovojska.

POGLEDAJTE VIDEO: Dejan Lovren

Komentara 42

CH
charle
13:14 17.06.2021.

Zna se vrlo dobro tko je kriv.Umjesto da se dogovorilo sa senatorima(Modrić,Rakitić,Vida,Lovren,Vrsaljko)da ih se oslobodi Lige nacija,jer su izraubani,što se njih više ima uigravati,i da prilika mlađim igračima,a ovi bi sad bili daleko spremniji i motiviraniji na ovom EP

Avatar anteX
anteX
12:41 17.06.2021.

opet robert mlati gluposti, rakitic je odlucio kako je odlucio i tu odluku treba postovati.naravno da bi nam rakitic dobro dosao ali to je njegova odluka.

SO
sohnahoakasaa
21:23 17.06.2021.

O Raketi kao igraču i doprinosu Reprezentaciji nikad dosta hvalospjeva, međutim...nikad okupljanje bez problema, svaki dolazak neki mali 'problemčić'. Još uvijek ne razumijem zašto se ostale nakon odluke da se oproste nije trebalo nagovarati a Raketu da. I od kudd se sad setil kad je počelo EU reći da bi ostal. Tko je točno trebalo kleknuti pred njim. Hotel svi vrit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije