Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOGAO NAM JE POMOĆI'
Povratak na članak

VIDEO Legendarni Prosinečki o bivšem vatrenom: 'Svi smo mi krivi što on sada nije tu'

Sigurno je da smo i mi svi krivi što je tako brzo i tako lako otišao. I mi svi, i javnost, nije bilo: "Daj, Raketa, ostani", sasvim lagano smo to pustili

Komentari 42

Avatar anteX
anteX
12:41 17.06.2021.

opet robert mlati gluposti, rakitic je odlucio kako je odlucio i tu odluku treba postovati.naravno da bi nam rakitic dobro dosao ali to je njegova odluka.

VL
CH
charle
13:14 17.06.2021.

Zna se vrlo dobro tko je kriv.Umjesto da se dogovorilo sa senatorima(Modrić,Rakitić,Vida,Lovren,Vrsaljko)da ih se oslobodi Lige nacija,jer su izraubani,što se njih više ima uigravati,i da prilika mlađim igračima,a ovi bi sad bili daleko spremniji i motiviraniji na ovom EP

VL
SO
sohnahoakasaa
21:23 17.06.2021.

O Raketi kao igraču i doprinosu Reprezentaciji nikad dosta hvalospjeva, međutim...nikad okupljanje bez problema, svaki dolazak neki mali 'problemčić'. Još uvijek ne razumijem zašto se ostale nakon odluke da se oproste nije trebalo nagovarati a Raketu da. I od kudd se sad setil kad je počelo EU reći da bi ostal. Tko je točno trebalo kleknuti pred njim. Hotel svi vrit...

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
07:47 18.06.2021.

Imam osjecaj da je Rakitic upravo to i zelio kad je najavio svoj oprostaj od reprezentacije, da se cijela nacija baci na koljena i moli ga da promijeni odluku! Zato je poslije te odluke davao izjave koje su sugerirale da bi on mogao i promijeniti misljenje ako se narod dovoljno potrudi! Sjecam se kako se zalio poslije jednog finala Lige prvaka u kojem je Barcelona igrala, mislim da je bilo u Münchenu, da nije bilo niti jednog hrvatskog novinara na utakmici... valjda da mu pjevaju slavopojke? Nekoliko puta je izostajao iz reprezentacije "iz osobnih razloga" koji bas i nisu bili previse uvjerljivi. Isto tako imam osjecaj da to i nije bila u potpunosti njegova odluka, bas kao ni mnoge druge otkad se ozenio... Zato bi bilo uzaludno razgovarati s Rakiticem i uvjeravati ga da je potreban reprezentaciji, jer po svemu sudeci spanjolska konobarica u njegovoj kuci gace nosi...

VL
KO
konoplja
12:48 17.06.2021.

Činjenica je slijedeća da su svjetski viceprvaci u posljednjih 10 utakmica upisali samo dvije pobjede i to protiv Cipra i Malte. Činjenica je da Dalić nije nikakav trener, zna se tko su treneri, kod nas na ovim prostorima ima samo dvojca a to su Bjelica i Kek! Dosta nam je više Gospine međugorske taktike, nama treba pravi trener!

VL
PO
postolar
18:39 17.06.2021.

Nije Raketa odlučio već vjerojatno Raquel. Nemojmo zaboraviti koju je scenu na Prviću u HR napravila pa se nakon skandala izmišljalo kako ih je netko napao. Gluposti, nema pojma da mu ona glavu nosi. Odličan nogometaš al papuča od muškarca.

VL
AB
abram
13:42 17.06.2021.

Mene zanima tko uopće zove ove "stručnjake" da komentiraju

VL
Avatar Burviles
Burviles
14:27 18.06.2021.

a kaj sad oće taj Raketa,pa sam je odlučil da ne igra za repku,jedino ak njegovoj hanumi fali penez !!!

VL
TO
tomzag
15:02 17.06.2021.

Pa i jesu krivi, ali ne svi mi... A čak i da nismo uspjeli zadržati Raketu, to ne znači da ne možemo posložiti tim. Dalić svakako nema pojma ni o čemu. Njemu se jednostavno pogodilo da je imao u određenom momentu takve igrače koji su sami znali što i kako. A sada je točno sve po onoj njegovoj - kako Bog da. To nije trener vrhunske klase ni po čemu, osvojio je srebro kao ćorava kokoš. A da je dobar čovjek - u to vjerujem no malo je to kada nemaš idealan tim.

VL
IC
icro
11:51 17.06.2021.

Robi a šta bi igro? Sredina nam nije problem.

VL
LI
linkser2
07:39 18.06.2021.

kakav Rakitić.. sporiji je od magle... dobar je za naslikavanje po društvenim mrežama.. korektno je odigrao svoje i to je to!!

VL
Avatar budala
budala
23:26 17.06.2021.

Moze li bez one podstapalice : "pa dobro...."

VL
DU
Deleted user
16:38 17.06.2021.

Jedina istina je da Dalić ne zna složiti najbolju ekipu od onoga što imamo. Ne prati i nema ideja. Oslanja se uglavnom na iste igrače kojih je sve manje i koji su sve stariji. Vrijeme je da dođu nove snage.

VL
SP
sportiglazba
14:52 17.06.2021.

Za trenutnu situaciju je kriv Dalic - imamo mi dovoljno dobrih igraca ali Dalic ne zna sto i kako s njima. Rakitic je htio birati utakmice koje bi igrao a to mu nebi proslo ni u jednoj reprezentaciji. Sjecam sese prvog kruga Lige Nacija kad je odglumio ozljedu pa nije isao u London igrati protiv Engleske ali je igrao 3 dana kasnije za Barcelonu

VL
DL
darinko.latkovic
15:25 17.06.2021.

Zuti je u pravu, mi se olako rjesavamo super igraca i to se isto odnosi na Subasica,Corkulu ,Mandzukica!

VL
BR
Breoxs
12:52 17.06.2021.

Rakitić je otišao kad mu se više nije dalo dokazivati i tući se za mjesto u momčadi s Vlašićem. Prvo je izgubio mjesto u Barceloni, a nakon toga je i Vlašič dobi prednost nad Rakitićem. To je bio okidač. Uz to, mi smo stalno gubili, Španjoska 6-0...dalje da ne nabrajam

VL
KL
Klavocin
13:13 17.06.2021.

Žuti nauči hrva

VL
RE
RedTree
16:08 17.06.2021.

Dalića za igre na ovom Euru i taktičke promašaje je kriv, što se nadamo da će ispraviti, ali za Rakitića nije toliko. Zadnjih 5 okupljanja na koje je bio pozvan, došao samo jedanput mislim i izgleda da mu sad fali reprezentacija. Ali da nam fali i da je potreban definitivno. Ako će se vratiti odmah na jesen bilo bi odlično, pa s njim, Modrićem i Brozom prema Kataru, ali mislim da bi se on trebao javiti Savezu i izborniku što prije, jer deveti je pred vratima.

VL
DU
Deleted user
15:55 17.06.2021.

Kakav je ovo sportaš sa pivskim trbuhom?

VL
ZO
zoranos
11:53 17.06.2021.

Hrvatska treba Modrića, Perišića, Kramu i nikoga više od stare generacije! Pogledajte koliko Rebić i Broz guše našu igru! Očito je i da je postoje klanovi sada (mladi i stari) i mi zato nismo ekipa. Ne vidim razloga zašto ne forsirati Gvardila i Ivanušeca na krilu, pa Bradarića i, Pašalića, Brekala. Sad čitam da jedan Vlašić ponovno neće biti unutar 11 niti protiv Čeha. Neka griješe, oni su naša budućnost. Ovako nemamo ništa, osim puno nezadovoljnih. Izbornik je kriv jer to nije primjetio ranije.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.