Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA S BIVŠIM 'BILIM'

VIDEO Legenda ne prolazi dobre dane: Buffon primio četiri gola u pola sata

Gianluigi Buffon, Soccer, Serie B match, Frosinone v Parma
Fotografo01 / IPA
07.11.2021.
u 17:44

Lecce je u 12. kolu Serie B s 4:0 bilo bolje od Parme. Sva četiri gola zabili su od 16. do 44. minute. Valja dodati da je bivši igrač Hajduka Stanko Jurić za goste igrao do 79. minute

Gianluigi Buffon brani i u 42. godini života u drugoj talijanskoj ligi u Parmi, ali danas je proveo neugodan dan iako je bio jedan od najboljih igrača svoje momčadi. Vadio je loptu iz mreže četiri puta u 28 minute.

Lecce je u 12. kolu Serie B s 4:0 bilo bolje od Parme. Sva četiri gola zabili su od 16. do 44. minute. Valja dodati da je bivši igrač Hajduka Stanko Jurić za goste igrao do 79. minute.

Na ljestvici talijanske Serie B Lecce je drugi s 23 boda, jednim manje od vodeće Brescije, dok je Parma 13. sa 16 bodova i ne prolazi baš svoje najbolje dane, unatoč činjenici da im je domaća legenda čuvar mreže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije