Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI ŽESTOKO NEGODOVALI

VIDEO Je li Malta protiv Hrvatske oštećena za jedanaesterac? Pogledajte spornu situaciju

Ruka
Foto: Sportklub
1/7
30.03.2021.
u 23:14

A nakon utakmice pričat će se i o situaciji iz 19. minute kada su Maltežani tražili jedanaesterac.

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Maltu na Rujevici (3:0) i preuzela prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022.

Vatreni su se unatoč tri gola mučili s Maltom, a pobjeda je osigurana sredinom drugog poluvremena kada su u igru ušli strijelci Ivan Perišić (62), Luka Modrić (76pen) i Josip Brekalo (90). 

A nakon utakmice pričat će se i o situaciji iz 19. minute kada su Maltežani tražili jedanaesterac. Pisani je tada došao do lopte u šesnaestercu pa pokušao prebaciti Juranovića koji je loptu zaustavio rukom. Sudac Lionel Tschudi pokazao je da se igra dalje na što su gosti žestoko protestirali.

Video te situacije pogledajte OVDJE.

Inače, u kvalifikacijama za SP nema VAR-a. Uefa je objavila da je namjeravala koristiti VAR tehnologiju, ali je odustala zbog komplicirane situacije s pandemijom koronavirusa.

Komentara 18

YO
yopi
23:32 30.03.2021.

Prvi put u povijesti da se prica o tome da je protivnik mozda ostecen...Inace nas uvijek suci u svim sportovima "kradu"

Avatar Galo_Mirkić_Zlostavljač
Galo_Mirkić_Zlostavljač
11:04 31.03.2021.

Hoće li se Stanković u Nu2 tražiti poništenje utakmice?

DM
drazen.muhvic
07:09 31.03.2021.

Ukratko: Malta je "mala", a mi smo prema njima "veliki". I to je to. Kao što smo mi "mali" kada igramo protiv nekih drugih koji su prema nama "veliki". Tako je uvijek bilo i tako će uvijek biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije