Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Svjestan sam da Hrvatska nije na razini na kojoj treba biti

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
30.03.2021.
u 22:53

- Ritam je naporan i grupa je teška. No, naš cilj je biti prvi u skupini i ići na Svjetsko prvenstvo. To je sigurno.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posao i svladala Maltu na Rujevici u trećem kolu kvalifikacijske skupine za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

- Bilo nam je teško, ništa nije išlo i mučili smo se. No, to je prošlo i sada imamo šest bodova. Očekivali smo više, ali nismo ih osvojili. U drugom poluvremenu smo morali uvesti igrače koje nisam planirao uvesti, ali su riješili utakmicu. Znam da Hrvatska nije na razini na kojoj bi trebala biti, ali bit će dobro - rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV.

Sada je pred reprezentacijom Euro.

- Bit ćemo bolji i kvalitetniji. Imat ćemo 10 dana priprema i bit će bolje. Uvjeren sam u to. I danas smo vidjeli što možemo, a što ne i to ćemo pratiti.

Cipar je danas svladao Sloveniju, a Slovačka je bila bolja od Rusije.

- Rekao sam da će biti takva grupa. Slovenija je dala svoj maksimum protiv Hrvatske i kasnije nije mogla izgurati. Ritam je naporan i grupa je teška. No, naš cilj je biti prvi u skupini i ići na Svjetsko prvenstvo. To je sigurno.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:33 31.03.2021.

Imali smo sreću, što je sudac previdio čisti jedanaesterac za Maltu. Amatere s Malte divota gledati. Od primanja lopte, preko pasova, organizacije igre... A da su dali gol, voda bi nam kao i obično ušla u uši.. i tko zna.a. Jer definitivno igru nemamo.

FN
Fr@njo
07:01 31.03.2021.

sa tim protivnicima Slaven Belupo imao bi do sada 9 bodova..

DU
Deleted user
03:28 31.03.2021.

Dalic nakon svake utakmice govori da nije dobro i da treba bolje kao da je netko drugi Izbornik. Jacina protivnika se preuvelicava. Doprinos igraca iz Rusije 2018 se preuvelicava. Nema igre i uigranosti, nema varijanti A, B i C za razlicite protivnike i sve se radi na silu. U reprezentaciju se pokusava ubaciti sto vise sadasnjih ili bivsih igraca Hajduka bez obzira na kvalitetu. U ovom trenutku jos ima podrsku ali ce ubzo pasti jer radi lose. Jako lose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije