Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogled u londonu

VIDEO Ivanišević i Henman uoči meča zaigrali na ledu

05.12.2012.
u 21:28

Bit će zabavno igrati protiv Tima, jako ga poštujem. Igrali smo toliko sjajnih mečeva, rekao je Ivanišević

Goran Ivanišević i Tim Henman, koji su svojim trodnevnim ogledom na Wimbledonu 2001. oduševili tenisku javnost, sutra će u sklopu Champions Tour Statoil Mastersa odmjeriti snage u slavnoj londonskoj dvorani Royal Albert Hall. Dan uoči ogleda održali su konferenciju za novinare na klizalištu ispred Nacionalnog povijesnog muzeja, a na ledu su na trenutak zaigrali mini-tenis.

- Bit će zabavno, uvijek je zabavno igrati s Timom. Ovaj meč definitivno neće trajati tri dana jer ovdje imaju krov... Završit ćemo meč. Bit će zabavno igrati protiv Tima, jako ga poštujem. Igrali smo toliko sjajnih mečeva, posebice onaj na Wimbledonu - rekao je Ivanišević.

Henman je rekao da bi meč brzo završio kad bi igrali na ledu.

- Drago mi je da na nogama imam šiljke, inače bi bilo prilično gadno. Sjajno je vratiti se u London - rekao je Henman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije