Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠA PENALA I CRVENI KARTON

Sučić zabio, ali i promašio penal pa Rakitić izjednačio; Ronaldo zabio, ali Young Boysi preokrenuli

Champions League - Group G - Sevilla v FC Salzburg
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.09.2021.
u 20:42

Manchester United se poskliznuo na gostovanju u Bernu gdje je švicarski prvak Young Boys slavio 2-1 iako su gosti vodili 1-0 golom Cristiana Ronalda u 13. minuti

Započela je nova sezona Lige prvaka po skupinama, a u uvodnim utakmicama strijelci su bili hrvatski nogometaši.

Sevilla i Red Bull Salzburg odigrali su bez pobjednika (1-1), s tim da su oba pogotka postignuta iz jedanaesteraca, oba u prvom poluvremenu koje je u svakom smislu bilo ludo.

Oba pogotka su postigli hrvatski nogometaši: Ivan Rakitić za Sevillu u 42. minuti te mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić u 21. minuti. No, dosuđena su još dva jedanaesterca, oba za austrijskog prvaka. Prvi put, u 13. minuti, nije ga realizirao Adeyemi, kao ni Sučić koji je u 37. minuti imao priliku povećati na 2:0.

Potom je početkom drugog poluvremena Sevilla ostala s igračem manje (isključen je En-Nesyri u 50. minuti), ali takvo što gosti nisu uspjeli iskoristiti za osvajanje preostala dva boda iako je do kraja dvoboja Red Bull Salzburg bio bolji.

Rakitić je igrao do 65. minute, dok je na drugoj strani Sučić odigrao cijelu utakmicu.

Manchester United se poskliznuo na gostovanju u Bernu gdje je švicarski prvak Young Boys slavio 2-1 iako su gosti vodili 1-0 golom Cristiana Ronalda u 13. minuti.

Problemi za goste su se počeli nakupljati od 35. minute kada je pocrvenio Wan Bissaka. Pogotovo u drugom poluvremenu švicarska momčad je vladala terenom. Diktirala je tempo, pritiskala suparnika i stvarala šanse, a na kraju i preokrenula rezultat. Strijelci su bili Ngamaleu u 66. i američki nogometaš Siebatcheu u 95. minuti nakon pogreške Lingarda.

ENG, Premier League, Manchester United vs Newcastle United 11.09.2021, Old Trafford, Manchester, ENG, Premier League, Manchester United vs Newcastle United, 4. Runde, im Bild ronaldo (cristiano) // during the Premier League 4th round match between Manchester United and Newcastle United at the Old Trafford in Manchester, England on 2021/09/11. EXPA Pictures © 2021, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
Foto: EXPA/PIXSELL

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
21:10 14.09.2021.

Kako po naški izgovoriti prezime tipa koji zabio pobjedonosni pogodak za YB (Siebatcheu), a da ne budeš malčice prost?

DM
drazen.muhvic
21:06 14.09.2021.

Ono kada remiziraš rezultatom 1:2. Neprocjenjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije