Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐEN POVRATAK

Užasne vijesti za Courtoisa: Zvijezda Reala se vratila treninzima i doživjela novu ozljedu

FILE PHOTO: LaLiga - Real Madrid v Athletic Bilbao
JUAN MEDINA/REUTERS
19.03.2024.
u 23:25

Sada je najvjerojatnije da ove sezone neće igrati za madridsku momčad, a neće predstavljati Belgiju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Vratar španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Thibaut Courtois ponovno se ozlijedio, a Belgijanac je na treningu teže ozlijedio meniskus desnog koljena. Iako je Courtois odsutan od kolovoza, kada je pokidao križne ligamente lijevog koljena, očekivalo se da će se vratiti na teren u posljednjim tjednima sezone.

VEZANI ČLANCI:

Sada je najvjerojatnije da ove sezone neće igrati za madridsku momčad, a neće predstavljati Belgiju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. U nedostatku Courtoisa, trener Reala Carlo Ancelotti na gol je poslao Ukrajinca Andrija Lunina, koji je dobio prednost u odnosu na posuđenog Chelseajeva vratara Kepu Arrizabalagu.

Vodeći klub španjolske lige i dalje je u igri za trofej Lige prvaka, u četvrtfinalu će se susresti s braniteljem naslova Manchester Cityjem.

Komentara 1

NE
Nemanadimak
11:30 20.03.2024.

Pisi propalo. Problem visokih igraca i golmana je sto im stradaju koljena. Vidi Luku ima srece sto je nizak pa mu to pogoduje koljenima. Ibra je isto patio zbog koljena! Sjetite se Dade Prse, isto to. Slabo ce se Kurtoa vratiti na staru razinu zna to i Real i uskoro bi mogao biti prodat u neki manji klub gdje ce jos dici neku lovu i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije