Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC I PROTIV REALA

VIDEO Hrvatski napadač ne prestaje zabijati! Pogledajte kako je vatreni pogodio protiv Modrića i društva

LaLiga - Osasuna v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS
16.03.2024.
u 16:47

Ante Budimir svojim je 15. pogotkom sezone izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca španjolskog prvenstva. Ispred njega je samo zvijezda Reala

Dvoboj 29. kola španjolske nogometne lige na stadionu El Sadar u Pamploni igrali su Osasuna i Real Madrid. Dok je napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ante Budimir u utakmicu krenuo od prve minute na terenu, Luka Modrić je i ovoga puta na klupi za pričuve Reala. Tako je bilo do 72. minute kada je ušao u igru umjesto Brahima Diaza.

Budimir je već u 7. minuti utakmice zabio pogodak za 1:1. Nakon što je Vinicius Junior već u 4. minuti Real doveo u prednost, Budimir je svoj 15. prvenstveni pogodak u sezoni zabio tri minute kasnije. Imali su domaći korner, Budimir je najprije loptu prebacio na drugu stativu, odakle je Herrando vratio, a Budimir potom zakucao u mrežu.

GOL BUDIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

Svoj 15. prvenstveni, a 16. pogodak u svim natjecanjima ove sezone Budimir je zabio za poravnanje, no Real je golom Danija Carvajala u 18. minuti opet došao u prednost. Budimir je sada drugi strijelac španjolske La Lige, sa samo golom zaostatka za Realovim superstarom, Judeom Bellinghamom koji mora propustiti današnju utakmicu zbog suspenzije.

Utakmica je, inače, završila rezultatom 2:4 pa je tako Real stigao do nove pobjede kojom je Gironi odmaknuo na 10, a Barceloni na 11 bodova prednosti. Brahim Diaz u 61. i Vinicius Junior u 64. minuti doveli su Real do nedostižnih 1:4, a poraz Osasune samo je ublažio Munoz u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije