Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Uskoro počinju upisi na stručni studij za izobrazbu trenera

KIF
www.kif.unizg.hr
27.08.2015.
u 16:37

'SCIT sam upisao jer sam htio ostati u sportu iza aktivne karijere. Zadovoljan sam s programom, ali i s ritmom studiranja jer mi ostavlja prostora za aktivno bavljenje sportom u klubu i reprezentaciji.'

Kineziološki fakultet iz Zagreba poziva na jesenske upise na Stručni studij za izobrazbu trenera. Hrvatski reprezentativci, kao što su Andro Bušlje, Paulo Obradović, Filip Ivić, Snježana Pejčić, Filip Ude i drugi naši olimpijci, polaznici su studija koji predstavlja jedno od najatraktivnijih zanimanja budućnosti, a koji im je pomogao kako u zdravlju i održavanju tjelene forme, tako i u profesionalnim sportskim rezultatima.

- SCIT sam upisao jer sam htio ostati u sportu iza aktivne karijere. Zadovoljan sam s programom, ali i s ritmom studiranja jer mi ostavlja prostora za aktivno bavljenje sportom u klubu i reprezentaciji. Program je zanimljiv, jer iako sam sportaš, naučio sam mnoge stvari koje odmah mogu primjeniti i na sebe. Sigurno je ovo pravi izbor za mene koji preporučam i drugima - otkrio je osvajač srebrne medalje na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, vaterpolski repezentativac Andro Bušlje.

Budući studenti SCIT-a mogu izabrati između usmjerenja u kondicijskoj pripremi sportaša, fitnes trenera, sportskoj rekreaciji te raznim sportskim usmjerenjima. U školarinu je uključena mogućnost korištenja svih dvorana, sportskih terena i opreme KIF-a. Završetkom studija postajete stručni prvostupnik (baccalaureus) trenerske struke, te time ispunjavate zakonske uvjete za samostalni ili nesamostalni rad u klubu, sportskom društvu, fitness centru i drugo.

- Kao i svake godine SCIT otvara mogućnosti upisa nove generacije studenata na preko 40 različitih sportskih usmjerenja. Nastavu izvode sveučilišni profesori i nastavnici te najistaknutiji sportski stručnjaci iz prakse. Vrhunskim sportašima prema njihovim sportskim obvezama omogućavamo izvodjenje nastave prema mentorskom sustavu te izlaske na ispite i izvan redovitih termina ispitnih rokova. Tako omogućujemo vrhunskim sportašima da i nakon sportske karijere gdje su bili vrhunski nastave svoj život prenoseći znanja na buduće mlade generacije i nastave biti izvrsni u trenerskom poslu kao što su bili i kao natjecatelji - izjavio je voditelj Stručnog studija za izobrazbu trenera, prof. dr.sc. Hrvoje Sertić.

Prijave za redoviti i izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera traju od 31.8. do 4.9.2015. godine. Prijave se vrše putem www.postani-student.hr te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučeno poštom na Kineziološki fakultet u Zagrebu. Izaberite pravu budućnost i postanite profesionalac koji osmišljava, programira, realizira i kontrolira razne sportske aktivnosti rekreativaca ali i najuspješnijih hrvatskih sportaša. Sve potrebne informacije i obrasci dostupni su na službenoj internetskoj stranici www.kif.unizg.hr.

>> Vaterpolist Paolo Obradović postaje trener

Komentara 2

Avatar Bekrija
Bekrija
09:23 29.08.2015.

Mogao bi se Zoran Mamić prijavit, možda nauči nešto.

Avatar Bekrija
Bekrija
09:23 29.08.2015.

Mogao bi se Zoran Mamić prijavit, možda nauči nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije