Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet drama

Učenik Vidaković dobio učitelja Pipana za 
Zadrov ostanak u ABA

Zadar - Olimpija
Dino Stanin/PIXSELL
31.03.2014.
u 21:52

Zadar je i lani ostanak izborio u posljednjoj utakmici sezone, tada protiv Splita, za koji je igrao junak ove utakmice Josip Sobin

Košarkaši Zadra svojim su poklonicima priuštili još jednu napetu sezonu, do posljednje sekunde utakmice posljednjeg kola ABA lige. Da bi sačuvali pravo igranja u regionalnoj ligi i sljedeće sezone, Zadranima je bila potrebna pomoć Igokee (pobjeda protiv Širokog), ali i vlastita pobjeda protiv ljubljanske Olimpije (77:75). Sve se to i dogodilo, ali uz trilersku završnicu u Višnjiku.

Nakon što su Amerikanac Lyons i kapetan Ivanov u posljednjih 15 sekundi promašili po dva slobodna bacanja, imali su zmajčeki čak i priliku za pobjedu. No, na sreću Zadra, Murić je promašio, a let te lopte prestravio je gledatelje. I ne samo njih...

- Cijeli život pamtit ću putanju te posljednje lopte - priznao je mladi Zadrov trener Rajko Vidaković.

Kapetan Ive Ivanović zahvaljivao se kome je stigao jer sigurno ne bi preživio u ulozi tragičara.

- Hvala Bogu, hvala Igokei...

Zadar je i lani ostanak izborio u posljednjoj utakmici sezone, tada protiv Splita, za koji je igrao junak ove utakmice Josip Sobin (14 koševa, 7 ofenzivnih skokova).

- Bilo mi je neobično slušati kako mi u istoj situaciji Zadrani skandiraju.

Olimpijin trener Aleš Pipan odbio je doći na presicu jer je publika prema njemu bila oštra. Tko zna, valjda su od bivšeg trenera svog kluba očekivali da bude popustljiviji kada im gori pod nogama. Inače, u to vrijeme pomoćnik Pipanu na klupi Zadra bio je upravo Rajko Vidaković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije