Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

U sastavu BiH trojica Bošnjaka i Hrvat Brkić

01.02.2019.
u 10:37

Igra se točno 12 mečeva, po staroj formuli s četiri pojedinačna (dva u petak, dva u nedjelju) i susretom parova (u subotu)

Dok hrvatska reprezentacija, istina u kombiniranom sastavu, igra prijateljsku utakmicu s Finskom u gostima, mnoge druge morat će ovaj vikend u kvalifikacije za završni turnir Davisova kupa koji će se koncem studenoga održati u Madridu. Igra se točno 12 mečeva, po staroj formuli s četiri pojedinačna (dva u petak, dva u nedjelju) i susretom parova (u subotu).

Među zanimljivijim parovima svakako je dvoboj Australije te Bosne i Hercegovine u Adelaideu. Domaći izbornik Lleyton Hewitt oslonio se na De Minaura i Millmana, a u sastavu gostiju trojica su Bošnjaka (Damir Džumhur, Mirza Bašić i Nerman Fatić) i jedan Hrvat – Ljubušak Tomislav Brkić.

Srbija gostuje kod Uzbekistana, ali bez Novaka Đokovića, a bez najboljih igrača su i Švicarska (nema Federera i Wawrinke), Kanada (bez Raonića) i Austrija (bez Thiema). No zato Njemačku predvodi Alexander Zverev, Nijemci u Frankfurtu protiv Mađara ništa ne žele prepustiti slučajnosti.

Ostali parovi: Brazil – Belgija, Indija – Italija, Švicarska – Rusija, Kazahstan – Portugal, Češka – Nizozemska, Kolumbija – Švedska, Austrija – Čile, Slovačka – Kanada, Kina – Japan.

Komentara 1

ZI
zip123
14:47 01.02.2019.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije