Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJU KVALIFIKACIJE

U Osijeku se okupile hrvatske odbojkašice, izbornik: Imamo još jako puno mjesta za napredak

storyeditor/2022-08-17/PXL_290821_34362439.jpg
18.08.2022.
u 21:30

Hrvatska u kvalifikacijama igra protiv reprezentacija Farskih otoka (21. 8. Hrvatska, 10. 9. Farski otoci), Izraela (24. 8. Izrael, 7. 9. Hrvatska) i Rumunjske (28. 8. Hrvatska, 3. 9. Rumunjska).

Nakon nedavnog osvajanja FIVB Challenger Cupa te plasmana u Ligu Nacija, hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u Osijeku je počela pripreme za kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje se 2023. igra u Belgiji, Estoniji, Italiji i Njemačkoj.

– Nakon kratke pauze krenulo je okupljanje u Osijeku. Emocije su se slegle. Ponosni smo na ono što smo napravili u Zadru. To nam je velika potvrda za trud i rad koji smo uložili te disciplinu koje smo se držali. To nam je vjetar u leđa. No, moramo stajati čvrsto nogama na zemlji jer imamo još puno rada. Posebno me veseli što u ekipi ima još mnogo mjesta za napredak. U Osijeku se fokusiramo na kvalifikacije za Europsko prvenstvo, koje su nam prvi cilj. Svakako, cijelo je ovo ljeto priprema za Svjetsko prvenstvo koje nas čeka u Nizozemskoj i Poljskoj – rekla je Samanta Fabris i dodala

– Nažalost, još se nisam uspjela pridružiti timu zbog ozljeda koje sam imala prije. Moram još odraditi nekoliko dana rehabilitacije i onda se pridružujem djevojkama u Osijeku.

Hrvatska u kvalifikacijama igra protiv reprezentacija Farskih otoka (21. 8. Hrvatska, 10. 9. Farski otoci), Izraela (24. 8. Izrael, 7. 9. Hrvatska) i Rumunjske (28. 8. Hrvatska, 3. 9. Rumunjska). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije