Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dođite ih podržati

Hrvatski odbojkaši sutra igraju najtežu i najvažniju utakmicu kvalifikacija

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u odbojci, Hrvatska - Norveška
Dubravka Petric/PIXSELL
16.08.2022.
u 15:55

"Pozivam sve Osječane i ostatak Hrvatske tko može da dođe i podrži nas. Jako nam je bitna vaša podrška", kazao je Leo Andrić.

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija sutra u Osijeku igra najvažniju i najtežu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Grčke.

Sutrašnji ključni susret naši reprezentativci igraju nakon što su u Norveškoj pobijedili domaću reprezentaciju rezultatom 3-0. Prvi susret protiv Grčke odigran je pak u Glyfadi, a hrvatski odbojkaši tada su od domaćina izgubili 0-3.

"Na rasporedu je sutrašnja utakmica protiv Grčke u Osijeku. Danas imamo lagani trening te gledanje videa kako bi se što bolje pripremili za njih. Prvu smo utakmicu izgubili dosta lagano. To je bila jedna od naših najlošijih utakmica ovog ljeta. Toplo se nadam da će sutrašnji rezultat biti na našu stranu. To je jako važna utakmica jer pobjeda ili poraz odlučuje o tome da li se direktno kvalificiramo na Europsko prvenstvo. Svi smo 110 posto u fokusu na tu utakmicu. Nadam se najboljem rezultatu", kazao je reprezentativac Leo Andrić dodavši kako je iza njega i njegovih suigrača naporan put.

Utakmica protiv Grčke igra se u srijedu, 17. kolovoza u 19 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

"Pozivam sve Osječane i ostatak Hrvatske tko može da dođe i podrži nas. Jako nam je bitna vaša podrška", zaključio je Leo Andrić.

Kvalifikacije za EP za Hrvatsku igraju: Petar Višić, Bernard Bakonji, Stipe Perić, Kruno Nikačević, Tino Busak Vidaković, Marko Sedlaček, Tino Hanžić, Filip Šestan, Petar Đirlić, Hrvoje Pervan, Ivan Mihalj, Ivan Zeljković, Leo Andrić i Marino Marelić. Izbornik je Cedric Enard.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije