Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Turnir u Aucklandu neće se igrati zbog koronavirusa

Teniska loptica
Sanjin Strukić/Pixsell
06.10.2020.
u 16:00

"Jako smo tužni jer moramo podijeliti takve vijesti s vama, ali sigurnost svih uključenih mora nam biti glavni prioritet", rekao je u priopćenju za medije Budge.

Organizatori teniskog turnira u Aucklandu otkazali su izdanje 2021. zbog problema s organizacijom natjecanja tijekom pandemije koronavirusa.

Turnir se održava u siječnju svake godine i predstavlja "zagrijavanje" za Australian Open te tako privlači velika teniska imena. Ove ga je godine osvojila Amerikanka Serena Williams.  

Direktor turnira Karl Budge je izjavio da je pandemija koronavirusa stvorila neizvjesno okruženje u kojem je bilo nemoguće sigurno organizirati tako složen sportski događaj.

"Jako smo tužni jer moramo podijeliti takve vijesti s vama, ali sigurnost svih uključenih mora nam biti glavni prioritet", rekao je u priopćenju za medije Budge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije