Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENE PRIPREME

Trener Hajduka najavio još jedno pojačanje: Bit ćemo još jači

Split: Mislav Karoglan održao konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
21.01.2024.
u 22:10

- Spremni smo za Rijeku. Nejasno mi je zašto se ta momčad podcjenjuje, ona je legitiman kandidat za titulu, momčad u rangu Hajduka i Dinama.

Lider hrvatskog prvenstva Hajduk odigrao je posljednju, četvrtu utakmicu priprema za nastavak sezone, te upisao 3:1 pobjedu nad prvoplasiranom momčadi prve poljske lige, Slaskom iz Wroclawa. Hajduk je utakmicu počeo u najjačem mogućem sastavu. Na svim pozicijama su igrala najzvučnija imena, osim na kritičnoj poziciji lijevog beka (nedostaju Melnjak i Diallo) na kojoj je zaigrao inače desni bek Fahd Moufi.

Utakmica u prvom poluvremenu nije bila pretjerano zanimljiva, većina borbe se odvijala na sredini terena i obje momčadi su teško dolazile do prilika, ali se zato otvorilo u završnici utakmice. U 76. minuti je Hajduk došao u vodstvo nakon što je sjajno s dvadesetak metara pogodio Marko Livaja, ali je odmah nakon zgoditka morao izaći iz igre zbog problema sa zadnjom ložom. Potom su uslijedila dva kaznena udarca. Nakon prekršaja kojeg je u kaznenom prostoru Hajduka skrivio Niko Sigur, za izjednačenje je s 11 metara u 78. minuti pogodio Klimala, no pet minuta nakon toga je kazneni udarac realizirao i Nikola Kalinić te vratio Hajduku prednost. Konačni rezultat je u sudačkoj nadoknadi susreta postavio Emir Sahiti na sjajnu asistenciju Kalinića.

Hajduk je tako zaključio pripreme s tri pobjede i jednim remijem. Slavili su protiv slovenskog Aluminija (3:0) i mađarskog Fehervara (5:2), zatim remizirali s Koperom (1:1) te sad uspješno završili pripreme protiv Slaska.

- Zadovoljan sam pripremama. Jači smo nego što smo bili u jesen. Kad Diallo dođe, bit ćemo još jači, a posebice kad dovedemo igrača kojeg još moramo. Moramo pojačati lijevog bočnog - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan, te najavio prvi ligaški ogled Hajduka u drugom dijelu sezone, ogled protiv Rijeke na Poljudu 28. siječnja:

- Spremni smo za Rijeku. Nejasno mi je zašto se ta momčad podcjenjuje, ona je legitiman kandidat za titulu, momčad u rangu Hajduka i Dinama. 

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
09:40 22.01.2024.

Rijeka je jedini legitimni protivnik hajduka za naslov. Dinamo je propao.

DU
Deleted user
00:54 22.01.2024.

1 euro 1 minuta Diallo

DE
Dex
00:51 22.01.2024.

znači Vulić ipak potpisuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije