Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što mislite o toj izjavi?

Bivša zvijezda Dinama poručuje: 'Ne daj Bože da Hajduk bude prvak, reći ću vam zašto'

Screenshot
21.01.2024.
u 14:25

Istaknuo je da Dinamo mora učiniti sve da Hajduk ne postane prvak jer bi zagrebačkom klubu u tom slučaju bilo sve teže i teže.

Sljedećeg tjedna vraća se HNL. Uzbuđenja na domaćim nogometnim travnjacima neće nedostajati jer prvi put nakon 2005. Hajduk je u izglednoj poziciji za lov na naslov. Puno se toga još može odigrati, no euforija u Dalmaciji je na vrhuncu pogotovo nakon dovođenja Ivana Perišića u redove bijelih.

Bivši Dinamov napadač Tomo Šokota gostovao je u emisiji Sport nedjeljom i komentirao kako će izgledati nastavak prvenstva. Otkrio je i razlog zašto ne želi da Hajduk bude prvak.

– Ja sam već jednom rekao, ne daj Bože da Hajduk bude prvak. Ja sam bio u Benfici koja 11 godina nije bila prvak, a mi smo tada uzeli naslov. I znam što je to. To je bilo ludilo. Jer ono što se nakupilo godinama, zakotrljalo se i to je trajalo. Benfica se nakon toga počela mijenjati, lavina se zakotrljala – pojasnio je.

POVEZANI ČLANCI:

Istaknuo je da Dinamo mora učiniti sve da Hajduk ne postane prvak jer bi zagrebačkom klubu u tom slučaju bilo sve teže i teže.

– Dinamo mora sve napraviti da ove godine bude prvak. I da ne dozvoli Hajduku da ne počne svoju lavinu. Hajduk je sve bliži Dinamu, ali i Rijeka, i Osijek. Moram priznati, nije prvi put da sam rekao – Ne daj Bože da hajduk bude prvak – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 33

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:10 21.01.2024.

Auuuuuu kak su se dalmatinci uzbudili...

EJ
ejStef
17:41 21.01.2024.

Bit će Hajduk ove godine prvak, nema tu puno dvojbe. Dinamova uprava je previše degradirala Dinamo, a i sada su im bitnije fotelje od rezultata. Vidimo da su se i BBB priključili, prodali se za fotelje... Dinamo nije dovoljno pojačao ekipu da se prošeće kroz prvenstvo, samo je donekle pokrpao rupe. Ova ekipa je stvorila luzerski Dinamo, strovalila je vrijednost kluba, spiskala novac (međusobno si ga je podijelila), nema neke vizije, nema smisla za biznis, niti za sport, rezultati im nisu u fokusu... Sada će razne teorije o zavjeri politike, HNS-a, sudaca i slično, no realno je uprava Dinama ta koja je uništila klub. Godinama su suci sudili za Hajduk, pa klub je bio drugi na svijetu po broju sviranih penala, to niti Zvezda nije imala u Jugi. Godinama se klub umjetno držao pri vrhu tablice, a znao je biti toliko loš da bi pao u 2. ligu... Vidite i po rezultatima u Europi koliko je uništen Dinamo i to u nevjerojatno kratkom roku. Vidite i po tome da ne može dovesti nekog izvanserijskog igrača, skautska služba je katastrofa, zapravo je niti nema, sve se svelo na preporuke "prijatelja".

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:10 21.01.2024.

Izjava mu je na tragu onoga što je mišljenje ljudi o IQ-u nogometaša. Najbolje bi bilo da se HNL ni ne igra nego da se Dinamo proglasi doživotnim/trajnim prvakom HNL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije