Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč pobjedi

Trener Allegri kritizirao Mandžu i Pjanića: Jako sam ljutit na njega!

Monaco - juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
04.05.2017.
u 00:08

Nismo držali pozicije, posebno Mandžukić, upozorio je Allegri.

Juventus je nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka blizu finala koje će se održati 3. lipnja u Cardiffu. Stara dama slavila je u gostima kod Monaca s 2:0.

– Posao još nije gotov jer Monaco dolazi u Torino i nema što izgubiti – oprezan je bio nakon utakmice trener Juventusa Massimiliano Allegri

Još je pohvalio nesavladivog Gigija Buffona koji je spasio Juve u uvodnom dijelu utakmice, dok ga Mario Mandžukić i Miralem Pjanić nisu baš oduševili.

– Na početku smo dobro krenuli, a onda su nam igrači Monaca počeli stvarati probleme jer smo striktno pratili svog čovjeka, nismo držali pozicije, posebno Mandžukić – upozorio je Allegri, a potom se osvrnuo na Pjanića.

– Jako sam ljutit na njega zato što on može postati jedan od tri najbolja veznjaka na svijetu. Čim pogriješi u dodavanju, doživljava to kao smak svijeta. Mora ostati miran  i opušten.

Komentara 4

IL
ilijan
07:11 04.05.2017.

Juve će biti prvak. ima se razloga ljutiti na Pjanu jer je par puta pogriješio gdje ih je samo sreća spasila. A Mandžo igra neku novu ulogu. puno trke naprijed nazad, nemože to svatko.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:58 04.05.2017.

naravno da alar pise sto pise...nema njegovih u pobjednickoj momcadi....

BO
bojnik
08:04 04.05.2017.

Uzas; takove stvari se rjesavaju unutar cluba a ne medijskima napadima na vlastite igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije