Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 40 MILIJUNA

Transfer koji će oduševiti Hrvatsku! Boban u Milan dovodi omiljenog vatrenog

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
11.08.2019.
u 10:16

Novi sportski direktor Milana Zvonimir Boban rado bi Antu Rebića vidio u crno-crvenom dresu.

Milan je krenuo po napadača Eintrachta Antu Rebića čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura. Novi sportski direktor Milana Zvonimir Boban očito bi vatrenog vrlo rado vidio u momčadi kao i Angela Correu iz Atletico Madrida, pišu španjolski mediji.

Rebić je u Frankfurt došao 2016. godine i od tada je odigrao 91 utakmicu i zabio 22 gola. Za Hrvatsku je nastupio u 28 utakmica, zabio tri gola među kojim je i onaj Argentini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

23-godišnji Imoćanin jedan je od omiljenih igrača u hrvatskoj reprezentaciji zbog svojih igara i naravi. Primjerice, svojedobno je u svom rodnom selu vratio kredite svih 500 stanovnika.

Sportskog direktora Eintrachta Fredija Bobića novinari su nedavno pitali o budućnosti Rebića, a on nije odbacio mogućnost da Hrvat napusti klub.

- Nemam kristalnu kuglu da mogu predvidjeti budućnost. Treba pričekati kraj prijelaznog roka i vidjeti što će se dogoditi - rekao je Bobić.

Rebića se ranije povezivalo s prelaskom u Real Madrid kamo je otišao njegov bivši suigrač Luka Jović, a pisalo se i da ga Niko Kovač želi u Bayernu nakon što ga je vodio u Eintrachtu.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
10:38 11.08.2019.

Što nije doveo Lovrena kojeg Redsi puštaju za sitniš !?

Avatar R2D2
R2D2
13:04 11.08.2019.

Boban - lik koji koji će se slizat sa svakim kako bi se okoristio.

ON
Onomatopeja
12:43 11.08.2019.

Evo toliko sam odusevljen da nemogu funkcionirat normalno...kako Boban ima prostora i fin odnos u medijima cim se sponzalo da je Milanovicev fan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije