Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio optimizam

Schumacherov prijatelj otkrio veliku vijest, a obitelj o tome šuti

Michael Schumacher i Jean Todt
Foto: Gtres/PIXSELL
1/8
09.08.2019.
u 09:59

Fanovi Michaela Schumachera žele čuti bilo kakvu informaciju o svom idolu i s velikim nestrpljenjem čekaju film o njemačkoj automobilističkoj legendi čija bi premijera trebala biti u prosincu

Prošlo je više od pet i pol godina od nesreće Michaela Schumachera u kojoj je sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 teško ozlijedio glavu. Jedva je preživio pad na skijanju u francuskom Meribelu, a nakon operacija neko je vrijeme bio u induciranoj komi.

Schumi se liječio u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei. Tamo je proveo nekoliko mjeseci, a onda je 9. rujna 2014., 254 dana od nesreće, pušten na kućnu njegu na svoje imanje u blizini ženevskog jezera.

Michael Schumacher i Jean Todt
1/7

U ovih pet i pol godina Schumijevo zdravstveno stanje obavijeno je velom  tajne, a informacije u javnost cure na kapaljku.  Obitelj i supruga Corinne tražili su potpunu diskreciju i to se do danas poštuje. Samo rijetki mogu doći u Michaelov dom, a jedan od njih je Jean Todt. 

– Pet i pol godina nakon nesreće u kojoj je teško ozlijedio glavu zdravstveno stanje Michaela Schumachera ''napreduje'' – rekao je bivši Ferrarijev šef u razgovoru za Radio Monte Carlo.

Jean Todt iznio je rijetke informacije o Michaelovu zdravstvenom stanju, koje se čuvaju godinama i tvrdi kako iz dana u dan napreduje. Izjavio je kako su zajedno na televiziji gledali utrku formule 1.

– Uvijek sam oprezan s izjavama kad se govori o njegovu zdravstvenom stanju, ali to je istina. Zajedno smo, Michael Schumacher i ja, gledali utrku formule 1 u njegovu domu u Švicarskoj – rekao je Jean Todta, a njegovu izjavu prenosi britanski Telegraph.

Michaelova supruga Corinna dopušta posjetu samo nekolicini najvećih prijatelja, a među njima je i Jean Todt.

Fanovi Michaela Schumachera žele čuti bilo kakvu informaciju o svom idolu i s velikim nestrpljenjem čekaju film o njemačkoj automobilističkoj legendi, čija bi premijera trebala biti u prosincu.

Komentara 18

LI
liliZG
11:11 09.08.2019.

ti si gledao a njega su okrenuli prema tv-u,... siroti čovjek.

MO
modovisisajteMaraschino
11:32 09.08.2019.

lešinari... ostavite čovjeka na miru

HO
horton
11:33 09.08.2019.

Ovo je znači sadržajem više-manje isti članak kao onaj prethodni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije