Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnje želje

Toulouse također želi Mandžukića

Mario Mandžukić
Marko Lukunić
30.12.2009.
u 20:56

U utorak je njemački Bild, po tko zna koji put, napomenuo da je 23-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić prva Werderova želja.

Tada je Bild ponovio da Zdravko Mamić, dopredsjednik Dinama, traži deset  milijuna eura za napadača koji je ove sezone u hrvatskoj ligi postigao 11 pogodaka uz četiri asistencije.

Werder je oduvijek najbliže Mandžukiću, iako je Ivan Cvjetković, igračev menadžer, tajnovito rekao:

- Zasad se ne zna još ništa konkretno, no priča traje. Do 15. siječnja će se sve znati.

Bild je naveo i da Werder prije dovođenja Mandžukića želi osloboditi prostor u napadu, ali i u blagajni, prodajama 27-godišnjeg Markusa Rosenberga, švedskog napadača, ali i Bolivijca Marcela Morena (22). Zasad još nisu uspjeli prodati niti jednoga.

No, francuski mediji kontriraju i napominju da Werder nije jedini koji je "opasno zagrizao" za Mandžukića. U pitanju je i Toulouse, trenutačno tek 14. momčad Le Championnata.

Oni su spremni u siječnju ostati bez svog najboljeg strijelca Andre-Pierrea Gignaca, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac francuske lige, a ove je postigao pet pogodaka.

Mnogi jaki klubovi traže Gignaca i Toulouse očigledno više ne može izdržati pritisak na njega. Po njihovu bi mišljenju Mario Mandžukić bio "savršena zamjena".

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:36 30.12.2009.

Treba ti novac?! Zaradi novac klikanjem na reklame! Nećeš zaraditi tisuće kuna (barem ne u početku), ali i 100 kuna (20$) je također vrlo dobra zarada --> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038 P.S. Ja sam dosad zaradio 86.58$ (432.90 kuna) ---> probaj jer nemašš što izgubiti osim 3 minute svojeg vremena! -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038

BL
Blekpanther
00:18 31.12.2009.

Boze daj ceri da te beg uzme ali cigani oko kuce hodaju!!! Cudo se treba dogodit \"povoljno\" prodat \"zvrknutog\" Mandzu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije