Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ŠIROKOM

Tornado se ispričao za razbijanje Zadrovog autobusa

Tornado
Arhiva VL
24.10.2009.
u 18:33

Navijači košarkaša Zadra izdali su priopćenje kojim se ispričavaju za bacanje boca na autobus igrača istaknuvši nekoliko neodgovornih pojedinaca kao odgovorne.

U povodu sinoćnjih nemilih događaja u Širokom Brijegu nakon utakmice regionalne lige košarkaša između Širokoga i Zadra, izgred u kojem su pripadnici zadarskog Tornada gađajući pivskim bocama razbili autobus kluba s Višnjika, ta navijačka skupina izdala je poslijepodne sljedeće priopćenje:

- Nezadovoljni igrom i pristupom igrača Zadra na spomenutoj utakmici, pripadnici Tornada su nakon utakmice pričekali igrače kod klupskog autobusa te im isključivo verbalno izrazili svoje nezadovoljstvo viđenim. Za vrijeme razgovora između igrača i navijača dolaze domaći redari da osiguraju nesmetan ulazak igračima u autobus. U tom trenutku nastaje komešanje te kratki sukob sa redarima u kojima je nekoliko neodgovornih pojedinaca iz Tornada bacilo boce prema pripadnicima osiguranja. Pošto se cijeli spomenut događaj odvijao na samo dva metra od klupskog autobusa, došlo je do oštećenja tog autobusa.

Udruga navijača Tornado Zadar oštro osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje pojedinaca, te upućujemo javnu ispriku radi nepotrebnih događaja. Isto tako želimo istakniti da nije istina ono što je dosad prikazano u medijima da je ovo bio fizički napad na igrače Zadra, a to će se vidjeti već na prvoj slijedećoj utakmici u Višnjiku gdje će imati našu punu podršku - stoji u priopćenju Tornada.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije