Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za Otok?

The Sun donio senzaciju: Mandžo je blizu transfera u najtrofejniji engleski klub!

Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
31.07.2019.
u 09:31

Juventus je navodno Manchester Unitedu ponudio hrvatskoga napadača, Paula Dybalu i 10 milijuna funti za Romelua Lukakua

Ako je točna ekskluziva kojom se diče novinari lista The Sun, Mario Mandžukić stiže u Teatar snova, na Old Trafford! Juventus je navodno Manchester Unitedu ponudio hrvatskoga napadača, Paula Dybalu i 10 milijuna funti za Romelua Lukakua, što se upravi engleskog kluba svidjelo uoči početka sezone u kojoj će Crveni vragovi tražiti povratak među najbolja četiri i plasman u Ligu prvaka.

Do realizacije transfera trebalo bi doći već tijekom tjedna, a jedina bi prepreka mogao biti Dybalin honorar jer Argentinac traži da ga se odmah svrsta među najplaćenije igrače Uniteda.

Bilo kako bilo, vijest bi silno mogla uzdrmati Antonija Contea jer se talijanski strateg silno nadao da će stasiti Belgijac završiti upravo u njegovu Interu. Conte na Maura Icardija više ne računa, a jutros talijanski mediji pišu da mu uprava kluba kao "utješnu nagradu" sprema Edina Džeku. 

Mandžukiću ugovor s Juventusom završava u srpnju 2021. godine, pa ako su se već s dolaskom trenera Maurizija Sarrija okolnosti u momčadi Juventusa za Mandžu promijenile nagore, odlazak u Manchester United uopće se ne čini kao loše rješenje.

 

Komentara 3

MA
magnum2013
10:51 31.07.2019.

Dobro ste napisali: Pokrenite raspravu! Kod vas je to malo teže. Budući da sve najbolje hrvatske nogometaše otpisujete i seljakate , a nikad se te vaše želja ne ostvaruju, ne prihvaćate kritike i komentare brišete. Ni kažnjavanja u vidu zabrane komentiranja nisu vam strani. Autori članka također se najčešće ne potpisuju. Nekad su to zvali cenzurom. Umjesto : Pokrenite raspravu, nazovite to drugačije. Kažem li sada istinu, opet isto......po vama kršim pravila komentiranja.

Avatar finoallafine
finoallafine
14:51 31.07.2019.

Samo vi pišite, Mandžo ostaje u Juve-u! #finoallafine

Avatar majkuvam
majkuvam
11:23 31.07.2019.

Do kraja kolovoza će Mandžo po VL-u promjeniti još najmanje 5 klubova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije