Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za Otok?
Povratak na članak

The Sun donio senzaciju: Mandžo je blizu transfera u najtrofejniji engleski klub!

Juventus je navodno Manchester Unitedu ponudio hrvatskoga napadača, Paula Dybalu i 10 milijuna funti za Romelua Lukakua

Komentari 3

MA
magnum2013
10:51 31.07.2019.

Dobro ste napisali: Pokrenite raspravu! Kod vas je to malo teže. Budući da sve najbolje hrvatske nogometaše otpisujete i seljakate , a nikad se te vaše želja ne ostvaruju, ne prihvaćate kritike i komentare brišete. Ni kažnjavanja u vidu zabrane komentiranja nisu vam strani. Autori članka također se najčešće ne potpisuju. Nekad su to zvali cenzurom. Umjesto : Pokrenite raspravu, nazovite to drugačije. Kažem li sada istinu, opet isto......po vama kršim pravila komentiranja.

VL
Avatar finoallafine
finoallafine
14:51 31.07.2019.

Samo vi pišite, Mandžo ostaje u Juve-u! #finoallafine

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
11:23 31.07.2019.

Do kraja kolovoza će Mandžo po VL-u promjeniti još najmanje 5 klubova...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.