Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali se na odluke

Terim: Sudac je bio jako loš, nije uopće imao hrabrosti

Real Madrid Galatasaray (1)
Reuters/Pixsell
04.04.2013.
u 09:34

- Moram priznati da nisam očekivao da ćemo ovako izgubiti, ali to je nogomet

Fatih Terim, trener Galatasaraya, nezadovoljan je suđenjem na sinoćnoj utakmici protiv Reala. Nakon utakmice obrušio se na Sveina Oddvara Moena.

- Neću raspravljati previše, nikada ne govorim o sucima, ali mislim da je na ovog utjecalo to što sudi Realu. Nedostajalo mu je hrabrosti i moram priznati da je loše sudio. Svi su na stadionu vidjeli da je Ramos napravio prekršaj nad Yilmazu i da je to trebao biti jedanaesterac. Naravno, svi osim suca. On je imao dvije, tri osnovne pogreške, a to se ne smije događati u utakmicama na ovoj razini - rekao je Terim te dodao:

- Moram priznati da nisam očekivao da ćemo ovako izgubiti, ali to je nogomet. Imamo potencijala i možemo se popraviti u uzvratu. Jučer smo pokušali odigrati što smo bolje mogli, ali nismo uspjeli izboriti bolji rezultat. Jako je teško igrati na Santiago Bernabeuu.

>>>Drogba: Real nam je očitao nogometnu lekciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije