Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira ni u juniorima Hajduka

Tata Džoni zbog "odgojne" zamjene: Uništit ćete mi sina

ivan jakov dzoni
Ivana Ivanović/Pixsell
03.12.2011.
u 21:45

Ni kad je dobro nema mira u Poljudu. Ovaj put radi se o juniorima. Naime, juniori Hajduka, u posljednjoj utakmici uoči pauze, s 3:1 svladali su Inter, ali slavlje je pomutio ispad Vilsona Džonija, legendarnog beka bijelih, koji obnaša dužnost skauta. Pri vodstvu Hajduka od 2:0 mladi Ivan Jakov Džoni, Vilsonov sin i jedan od najperspektivnijih izdanaka poljudske škole, izborio je jedanaesterac i poželio ga sam izvesti. No, hitro je reagirao trener Mišo Krstičević, koji drži željeznu disciplinu u svojoj momčadi i nije dopustio mladom Džoniju da izvede najstrožu kaznu, već je naložio da izvođenju, sukladno dogovoru prije utakmice, pristupi Elez. Ivan Jakov se upustio u raspravu s trenerom, na Krstičevićevo bodrenje reagirao je ironičnim pljeskanjem, pa je uslijedila trenerova disciplinska mjera, izveo ga je iz igre. Na sve to reagirao je tata Vilson, počeo vikati "uništavate mi sina", ispalio još nekoliko teških rečenica i odjurio na motoru. Sve zajedno je to vrlo ružno izgledalo, mlađi Džoni, koji je nedavno bio na provjeri u Manchester Cityu, mora se posvetiti radu i shvatiti da je trenerova riječ zakon, a tata Vilson bi trebao shvatiti da ovakvim ponašanjem samo šteti razvoju sinove karijere.

Ključne riječi

Komentara 20

MI
mirom
22:15 03.12.2011.

vrijeme će sve pokazati tko je u pravu sjetite se Kramarića i njegovog tate, u drugim sportovima je najdrastičniji primjer Mirjane Lučić i njenog oca , ima i pozitivnih primjera kao obitelj Kostelić, ili obitelj Vlašić, struka se mora cijeniti kao i škola i njihovi profesori.

MI
mirUsvijetu
22:23 03.12.2011.

Pa baš to. Spominje se samo Mamić, jer je nemoguće istražiti tko u Hajduku uopće donosi odluke i tko je zapravo odgovoran za ovakvo stanje. U Dinamo što god da se dogodi, zna se tko je kriv ili zaslužan, a u Hajduku ne znaš je li odluku donio Maleš, Balakov, netko iz uprave, neki menadžer, nečiji otac. Svi bi oni radili isto što i Mamić, samo nisu dovoljno sposobni da dođu na vrh i donose odluke, da pokore ostatak društva.

XY
xyxyxy
22:06 03.12.2011.

E pa sad vidimo razliku između Dinama i Hajduka. Svi spominju Mamića, kako je on kriminalac, lihvar, kako određuje tko će igrati, a nitko ne spominje to u Hajduku. A istina je da i Hajduk ima isto to, samo što u Dinamu sve to radi jedna osoba, a u Hajduku ih je 15 takvih. I upravo zato Dinamo stoji puno bolje od Hajduka. Mamić radi sve po svom, ali nema sukoba u odlukama jer jedini on odlučuje. U Hajduku 15 osoba govori i traži svatko svoje, toliko da se i među sobom svađaju, ne znaš tko pije, a tko plaća. To što Hajduk nema jednog diktatora, nego 15, (koji su sto puta nesposobniji od Mamića), ne znači da su imalo više pošteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije