Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira ni u juniorima Hajduka
Povratak na članak

Tata Džoni zbog "odgojne" zamjene: Uništit ćete mi sina

Komentari 20

XY
xyxyxy
22:06 03.12.2011.

E pa sad vidimo razliku između Dinama i Hajduka. Svi spominju Mamića, kako je on kriminalac, lihvar, kako određuje tko će igrati, a nitko ne spominje to u Hajduku. A istina je da i Hajduk ima isto to, samo što u Dinamu sve to radi jedna osoba, a u Hajduku ih je 15 takvih. I upravo zato Dinamo stoji puno bolje od Hajduka. Mamić radi sve po svom, ali nema sukoba u odlukama jer jedini on odlučuje. U Hajduku 15 osoba govori i traži svatko svoje, toliko da se i među sobom svađaju, ne znaš tko pije, a tko plaća. To što Hajduk nema jednog diktatora, nego 15, (koji su sto puta nesposobniji od Mamića), ne znači da su imalo više pošteni.

VL
MI
mirom
22:15 03.12.2011.

vrijeme će sve pokazati tko je u pravu sjetite se Kramarića i njegovog tate, u drugim sportovima je najdrastičniji primjer Mirjane Lučić i njenog oca , ima i pozitivnih primjera kao obitelj Kostelić, ili obitelj Vlašić, struka se mora cijeniti kao i škola i njihovi profesori.

VL
MI
mirUsvijetu
22:23 03.12.2011.

Pa baš to. Spominje se samo Mamić, jer je nemoguće istražiti tko u Hajduku uopće donosi odluke i tko je zapravo odgovoran za ovakvo stanje. U Dinamo što god da se dogodi, zna se tko je kriv ili zaslužan, a u Hajduku ne znaš je li odluku donio Maleš, Balakov, netko iz uprave, neki menadžer, nečiji otac. Svi bi oni radili isto što i Mamić, samo nisu dovoljno sposobni da dođu na vrh i donose odluke, da pokore ostatak društva.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:37 03.12.2011.

Previse tatinih sinova u mladim hajdukovim uzrastima je i dovelo Hajduk tu gdje je sada.

VL
Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
22:49 03.12.2011.

Ovo je samo jedan od primjera zašto je Hajduk godinama tu di je.

VL
MA
mastif
23:11 03.12.2011.

i sharbinijev tata je poludio kad je čuo da hajduk želi samo anasa, pa stručnjaci kupili i ahmada i tatu... pa kažu da se prvenstvo rješava u rusanovoj..

VL
DU
Deleted user
23:51 03.12.2011.

Od 1997 što je god croatija ili dinamo osvojila sve je zaslugom Tuđmana ili Mamića.

VL
ED
europski dinamo
00:57 04.12.2011.

Ne daj im da ti unište sina ili još bolje daj ga nama imati će mjesto u juniorima Lokomotive.

VL
OB
-obrisani-
01:36 04.12.2011.

Tata Džoni zbog \"odgojne\" zamjene: ************** ************ Previse je \"tatinih\" sinova u Hajduku Dzoni je ocigledan talent i sigurno mu ne treba oceva \"pomoc\". Slican slucaj imamo i u Dinamu.

VL
OB
-obrisani-
01:39 04.12.2011.

, mlađi Džoni, koji je nedavno bio na provjeri u Manchester Cityu, mora se posvetiti radu i shvatiti da je trenerova riječ zakon, a tata Vilson bi trebao shvatiti da ovakvim ponašanjem samo šteti razvoju sinove karijere. >>>>> Potpuno tocno

VL
Avatar babas
babas
01:52 04.12.2011.

Vilson Džoni legenda,bio je fantastičan igrač,jabuka ne pada daleko od stabla,i mali će biti u najmanju ruku dobar igrač!

VL
OB
-obrisani-
03:28 04.12.2011.

########################################### LISTIĆ ĆE BITI POSTAVLJEN DANAS OD 14h-15h. NAVRATITE! BESPLATNI PAROVI a ponekad i ANALIZE. POSJETITE NAS. Skoro svaki dan postavljamo listiće i sve što morate jest posjetiti nas. Gotovo uvijek parovi će biti najavljeni, ponekad sat ili više satiti prije postavljanja, a ponekad čak i dan ranije. Nema pretplate, stiskanja reklama ili sličnoga. Posjetite: vaha-bet-tips.blogspot.co m/ ###########################################mk

VL
JO
jolly
07:28 04.12.2011.

Ako je dogovor prije utakmice bio da drugi igrač puca penal onda je ispad i mladog i starog Đonija, zapravo, pljuvanje prema ostalih 10 igrača. Dečko koji se tako odnosi prema svojim suigračima, uz sav talenat, neće dobro proći u životu.

VL
VO
vojvo
09:41 04.12.2011.

uskoro če pisati kako je mali đoni pobjegao iz hajduka , a ošteta je simbolična jedino to uspjeva u hajduku

VL
OD
otac_domovine
10:19 04.12.2011.

Nevezano za nogometnu kvalitetu Vilsona Džonija ovakav ispad je samo dokaz da je krelac. Umjesto da se izderava na sina što ne sluša trenara on se izderava na trenera. Klasičan primjer lošeg odgoja koji danas prevladava. Zbog ovakvih \"zvijezda\" i \"zvjezidca\" kojih je hajduk prepun, nikada neće stići dinamo. I u Dinamu ima ovakvih, ali ih se ipak koliko toliko dovede u red. Hajduk i razni tatice preplaćenih zvjezdica trebaju shvatiti da samo željezna disciplina donosi rezultate.

VL
PE
pekec
10:46 04.12.2011.

mali Ivan je kao igrac kod nas u kuci sa jos trojicom Hajdukovaca za vrijeme U 12 turnira prenocio.Bili su jako fini , nearogantni decki.a najvise smo se smijali kad su autograme na Dinamovo zastavu pisali.Moji sinovi su im reklii u sali da su sad za Dinamo poptisali. Ali vidim godine cine svoje i decko se malo arogantno prema trenerima ponasa. A mozda i moras biti u tome svijetu nogometa arogantan da uspijes

VL
AS
assssssstttii
11:37 04.12.2011.

I kaj bu Maleč sad? Bu se pokril po ušima ustaškom kapom...ili bu starog Džonija izbacil ili mu kaznu masniju od 10 kila čvaraka naplatil...ionak Džoniju glava izgleda kak treba iscediti tri kila svinjetine iz nje...e gde je sad dobra stara krčma starog Džonija da malo pajceka z kapulom...

VL
OB
observer
12:54 04.12.2011.

Mladi Dzoni nije uradio nista pogresno.....nogometni treneri hoce da upravljaju igrom u najmanju sitnicu..koja je to \"sablon\" igra bez maste,improvizacije..umjesto toga trener treba da pusti svoje mlade igrace da sami probaju igrati bez non-stop mjesanja..a to sto je htio da puca penal, pa decko je htio zabiti gol iz svoje akcije..istovremeno u takvim situacijama se mlade igraci uce da savladaju pritisak vaznosti situacije..znaci nakon prekrsaja koncentrirati se na pucanje penala...ma nogometni treneri glume bogove umjesto da puste djecu da sami probaju svoja \"krila\"!

VL
MA
Majur
13:04 04.12.2011.

Zato ovaj cijeli svijet ide u k...,jer svako radi sto hoce...Stvari su jasne kao dan,ako prije tekme trener kaze tko puca penal i tko je zamjena onda je to kao AMEN u crkvi,zna se tko puca penale,tko izvodi slobodnjake,tko stoji gdje kod odredjenih akcija i nema se tu sta igrac mjesat i glumatat zvijezdu....to je prije svega nepostivanje trenera i svojih suigraca,a za njegovog oca nemam rijeci....sramota....

VL
RE
renato_
14:47 04.12.2011.

koji si ti k... da ti sin mora igrat!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.